Fenerbahce Oznur Kablo’nun bu yıl 27’ncisi duzenlenen Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası macında Gelecek Koleji Cukurova Basketbol’u 86-62 mağlup ederek kupaya uzanmasının ardından Yonetim Kurulu Uyemiz Metin Sipahioğlu, Fenerbahce Televizyonu aracılığıyla duygularını paylaştı. Tum kulvarlarda bugunku gibi kupalara ulaşmak istediklerini ifade eden Kadın Basketbol Takımımızdan Sorumlu Yonetim Kurulu Uyemiz Metin Sipahioğlu, “Cumhurbaşkanlığı Kupası, onemli ve anlamlı bir kupa. Sezona bu kupayla başladığımız icin mutluyuz. Fenerbahce Oznur Kablo olarak bu sene hedeflerimiz buyuk. Bu farklı galibiyet de bize iyi geldi. İyi bir sonuc aldık ama bu galibiyet bizi yanıltmamalı. Ayaklarımızı yere basarak hedeflerimize birer birer yurumemiz lazım. Geliştirmemiz gereken cok tarafımız var. Yeni hocamız, yeni ekibimiz ve yeni oyuncularımızla yazın iyi bir kamp donemi gecirdik. Adım adım hedeflerimize doğru yuruyeceğiz. Uzun soluklu bir yolumuz var. İnşallah tum kulvarlarda bugunku gibi kupalara uzanırız. Umarız Fenerbahce Oznur Kablo bu sene kupalara ambargo koyar. Taraftarlarımıza ve camiamıza armağan olsun.” dedi. Kadın Basketbol Takımımızın isim sponsoru Oznur Kablo’nun Yonetim Kurulu Başkanı İbrahim Balarısı’nın da Kayseri’ye gelerek ekibimizi desteklemesini değerlendiren Sipahioğlu, şu şekilde konuştu: “Bugun Semih Bey de gelecekti ama cezasından dolayı gelemedi. İbrahim Balarısı ile birlikte geldik. Fenerbahce Oznur Kablo’yu onunla beraber temsil ettik. Ayağı da uğurlu geldi. İnşallah bu sene Fenerbahce Oznur Kablo İbrahim Balarısı’nın da desteğiyle, sponsorluğuyla cok daha rahat sonuclara ve kupalara imza atacak. Bu yuruyuşumuz hep beraber surecek.” KAYNAK
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Yonetim Kurulu Uyemiz Metin Sipahioğlu:Bu Yuruyuşumuz Hep Beraber Surecek[RESMİ SİTE]