Oyuncularımız kupa seremonisinin ardından Cumhurbaşkanlığı Kupası zaferine ilişkin duygularını Fenerbahce Televizyonu’na anlattılar. Tuğce Canıtez: Şimdi 12. kez kazandığımız Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı da kaptan olarak muzemize goturmek apayrı bir duygu Taraftarlarımıza teşekkur etmek istiyorum. Cunku bizi hic yalnız bırakmıyorlar. Şampiyonluklar onlarla daha da heyecanlı oluyor. İstediğimiz gibi başlayamadık ama savunmamızla basketler bulmayı başardık. Cok mutluyum. 12 numaranın benim icin cok farklı bir yeri var. Şimdi 12. kez kazandığımız Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı da kaptan olarak muzemize goturmek apayrı bir duygu. Guzel bir başlangıc yaptık. Hedefimiz de buydu. İnşallah devamı da boyle guzel gelecek. Derbi macları da bizim icin cok onemli. Taraftarlarımızı her zaman maclara bekliyoruz. Sezona da iyi bir başlangıc yapacağımızı duşunuyorum. Ayşe Cora: Biz bu tur maclara her zaman kazanmak icin cıkmaya devam edeceğiz İyi bir hazırlık sureci gecirdik. Yaklaşık beş haftadır antrenmanlar cok yoğun bir şekilde geciyordu. Sezona kupayla başlamanın ne kadar onemli ve moral verici bir başlangıc olacağını biliyorduk. Bugun cok sert oynadık. Onumuzde cok uzun bir yol var. İnişler cıkışlar elbet olabilir. Kupa macları her zaman farklı oluyor. Biz bu tur maclara her zaman kazanmak icin cıkmaya devam edeceğiz. Olcay Cakır Turgut: Mactan once o kadar heyecanlıydım ki bunun tarifi yok Fenerbahce ile cok kupa kazandım. Cumhurbaşkanlığı kazandım, Turkiye Ligi kazandım ama şimdi geri dondum. Mactan once o kadar heyecanlıydım ki bunun tarifi yok. Kazandık ve şu an cok mutluyum. Taraftarlarımıza cok teşekkur ediyorum. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Cok guzel bir mac oldu. Sevgi Uzun: Taraftarlarımız muthişti, bizi hic yalnız bırakmadılar Onlarla da cok guzel bir sezon gecirdim. Ustumde emekleri var. Heyecanlı oluyor ama bulunduğunuz yer ve takım onemli. Cok guzel atmosfer vardı. Taraftarlarımız da muthişti, bizi hic yalnız bırakmadılar. Sezona kupayla başlamak cok onemli motivasyon. Daha cok kupa var, hepsini almak istiyoruz. Bu benim kariyerimdeki ilk kupam. Cok mutlu ve heyecanlıyım. Alina Iagupova: Umarım bu diğer kupaların başlangıcı olur Uc yıldır ilk kupam. Uzun zamandır kupa ve MVP odulunu almamıştım. Cok iyi hissediyorum. Sahada en iyisini yapmaya calışıyorum. Kazanmak icin oynuyorum. Umarım bu diğer kupaların başlangıcı olur. Boyle bir taraftara sahip olarak daha once hic oynamadım. Futbol taraftarları gibiler. Bizi surekli destekliyorlar ve itiyorlar. Bundan sonra da desteklerini bekleriz. Esra Ural Topuz: Taraftarlarımızı cumartesi gunu Beşiktaş ile oynayacağımız maca bekliyoruz Sezona kupayla başladığımız icin cok mutluyuz. Gecen sezondan kalma bir kupaydı. Yeni kadromuzla kazandığımız icin cok mutluyuz. Sezona kupayla başlamak bizim icin cok onemliydi. Kendimizden emin bir şekilde yolumuza devam edeceğimiz. Ustume ne duşerse hem kenarda hem de sahada yapmaya calışıyorum. Bu benim gorevim ve bunun icin cok mutluyum. Şampiyon olduk ama lig seruvenimiz derbiyle başlıyor. Taraftarlarımızı cumartesi gunu Beşiktaş ile oynayacağımız maca bekliyoruz. Derbiler, butun maclar sizinle daha guzel. Sizle daha gucluyuz. KAYNAK
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Potanın Kraliceleri, Cumhurbaşkanlığı Kupası Zaferini Değerlendirdi [RESMİ SİTE]