Millerimizin oynayacağı zorlu karşılaşmalar oncesinde Fenerbahce Teknik Direktoru Ersun Yanal, Fenerbahce teknik heyeti ve Yukatel Denizlispor karşılaşmanın hazırlıklarını surduren Fenerbahceli futbolculardan milli takımdaki isimlere surpriz bir destek mesajı geldi. Can Bartu Tesisleri’nde milli takımlarında yer alan oyunculardan yoksun gercekleştirilen antrenmanın sonrasında teknik direktor Ersun Yanal’ın onerisi uzerine tum takım deneyimli hocanın etrafında bir araya gelip, Yanal’ın cep telefonuyla kaptan Emre Belozoğlu’na goruntulu arama gercekleştirdiler. Gelen cağrının sonrasında şaşkınlığını gizlemeyen kaptan Emre Belozoğlu, Fenerbahceli diğer oyuncular Deniz Turuc ve Ozan Tufan’ı da yanına cağırarak takımın guzel bu adımına karşılık ‘Daha once pek cok kez milli takıma davet edildim, sayısız başarı mesajları aldım ancak boylesi ilk defa oldu, cok şaşırdım iyi ki varsınız, desteğinizi tum takım ile de paylaşacağız. Cuma gunu Saracoğlu’nu dolduracak taraftarlarımızın gucuyle bu macta kazanacağımıza eminim.’ ifadelerini kullandı. Fenerbahceli diğer futbolcular Deniz Turuc ve Ozan Tufan ise ‘Desteğiniz bizim icin cok kıymetli. Biz guzel bir takım olduk. Cuma gunu Turkiye icin elimizden geleni yapacağız. Sonra da aranıza katılıp lige adapte olacağız.’ diyerek Can Bartu Tesisleri’nde hazırlıklarını surduren oyunculara ve teknik direktor Ersun Yanal'a teşekkurlerini sundular. GUNLUK GAZETELER