Daha once boşanma davası acmasını davul ve dumbelekle kutlayan Meryem Karaş (49), boşanmasını ise paraşutle atlayarak kutladı. 6 yıl once M.N.A. (72) ile evlenen Karaş'ın mutlu beraberliği anlaşamama noktasına geldi. Bunun uzerine Karaş, Bursa Aile Mahkemesi'ne başvurdu. Karakaş, boşanma davasının goruleceği ilk gun duruşmaya davul ve dumbelek ile geldi. Duruşmanın ardından dumbelek ve davul caldıran Karaş, vatandaşlara kına dağıttı. Cok mutlu olduğunu ifade eden Meryem Karaş, ciftetelli oynadı. Adliye onunde renkli goruntuler oluşurken, vatandaşlar meraklı gozlerle Karaş'ı izledi.
Boşandığı gunde mutluluktan havalara ucacağını ifade eden Karaş, dediğini de yaptı. 23 Eylul 2019'da boşanan Karaş, doğum gununde paraşutle atlayarak boşandığını ilan etti. Şiddet goren kadınların icinde pankart acan ve hayrına lokma dokturen Karaş, “Bu ucuşun amacı farklıydı. Son zamanlarda kadına yonelik şiddetin coğaldığını gorunce bunun icin ucmak istedik. Cocuk tacizlerine, olumlerine, kadına karşı şiddete ve olumlerine karşı uctum. Ayrıca boşandığım zaman ucacağım demiştim. Mutluluktan ucacağım demiştim. Boşandığım icin cok mutluyum. Bu ucuşu da ona adadım” dedi.
Abdullah Cibir - Samet Doğru