Okulumu İstiyorum Derneğinin gercekleştirdiği odul toreninde, sosyal sorumluluk calışmalarına katılım sağlayarak destek veren kurum kuruluş ve gonullulere "Turkiye'nin Enleri" odulleri verildi. Toren MEB Şura Salonu'nda duzenlendi. Torende TGRT Haber Ankara Temsilciliği de odule layık goruldu.
Odul alan diğer kuruluşlar ise, "Kecioren Belediye Başkanı Turgut Altınok, Kultur ve Turizm Bakanlığı sanatcısı Ciğdem Gurdal, Ozel 19 Mayıs Hastanesi Başhekimi Suleyman Gokduman, TGRT Haber, Ankara Gazetecileri ve Yazarları Derneği Başkanı Omer Uzun, glutensiz gıda ureten kafenin sahibi Cemali Ozkaya, Ostim Radyo program yapımcısı Nazan Akat Albayrak, Orijinal Geri Donuşum, illuzyonist ve mentalist Abidin Ozcelik, Zen Junior rock grubu, Dunya Markalar Derneği Genel Başkanı Umut Cınar, kır bahcesi Saklı Cennet" şeklinde oldu. Derneğin Genel Başkanı Yusuf Kutluca, torende gercekleştirdiği konuşmasında, dernek olarak yuzlerce kitap dağıtıldığını, durumu olmayan cocukların elbise ve kırtasiye ihtiyaclarının giderildiğini soyledi. Ayrıca derneğin 22 kişi olduğunu hatırlatan Kutluca, ne uye aidatı nede bağış almadıklarını belirtti. Derneğe sadece manevi destek beklediklerini ifade eden Kutluca, herkesi dernek binalarına gelmeye davet etti. Kutluca, Samsun'un Atakum ilcesinde bir kutuphane acacaklarını aktararak yakın zamanda projeye başlayacaklarını bildirdi.
İrfan Calışkan
Okulumu İstiyorum Derneğinden TGRT Haber'e odul
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Okulumu İstiyorum Derneğinden TGRT Haber'e odul