Basketbolcularımız Doğukan Şanlı ve Kartal Ozmırak, internet sitemize acıklamalarda bulundu. Beşiktaş İntegral Forex Takımımız’ın 23. haftasında oynadığı ve 87-68 galibiyetle ayrıldığı Olin Edirne macında, oyuna sonradan girerek etkili performans sergileyen genc basketbolcularımız, Doğukan Şanlı ve Kartal Ozmızrak, internet sitemize bu performanslarıyla ilgili acıklamalarda bulundular. Genc yeteneklerimiz şunları soyledi; Doğukan Şanlı “Uzun sure takımdan ayrı kaldıktan sonra, kendi evimizde oynadığımız Olin Edirne macında takımıma olumlu katkı sağladığım icin mutluyum. İyi bir sure aldığımı duşunuyorum. Sahada ağabeylerim bana cok yardımcı oldu ve şut atma şansı tanıdıları. Play-off yolunda iyi bir sırada yer almak icin onemli bir galibiyet aldığımızı duşunuyorum. Daha iyi calışıp, takımıma daha cok katkı vermek istiyorum. Baş Antrenorumuz Ahmet Kandemir’e de bana guvendiği icin cok teşekkur ederim.” Kartal Ozmızrak “Sezon başından itibaren sakatlığımdan dolayı bir cok macta takımımı yalnız bıraktım. Yeni yeni kadroya dahil oluyorum. Kendi adıma performansımın cok iyi olduğunu duşunmuyorum fakat daha cok calışarak, cok daha iyi performanslar ortaya koyacağım. Altyapıda ve Genc Milli Takım’da olduğu gibi Doğukan Şanlı ile aynı anda sahada olmak benim icin buyuk mutluluktu. Bize bu şansları verenlere cok teşekkur ederim. Takım olarak Beşiktaşımızı en iyi yerlere taşımak icin mucadelemizi surdureceğiz.” kaynak