Quaresma'dan Fikret Orman acıklaması! Beşiktaş’ta maaşında indirim teklifini kabul ettiğini soyleyen Quaresma, “Anlaşmıştık ama hemen sonra tekrar gelerek daha cok indirim istediler” dedi. Porto’da yıldızı tekrar parlayan Ricardo Quaresma, futbolculuk kariyerini değerlendirdi. Fransız So Foot dergisine konuşan oyuncu iki yılını gecirdiği Beşiktaş ile ilgili de acıklamalarda bulundu. Dubai’nin Al Ahli ekibinden eski takımı Porto’ya donen 30 yaşındaki futbolcu, bu sezonki futboluyla yeniden goze girerek, Portekiz’in Dunya Kupası kadrosunda yer almak adına da onemli bir adım atmıştı. Bircok takımın formasını giydiğini ancak her verdiği kararın doğru olmadığını soyleyen Quaresma, “Kariyerimin onemli anlarında bircok hatalı kararlar aldım. Bunlar benim hatamdı ve bana yara veren sonucları oldu” dedi. Beşiktaş’a 2010 yılında transfer olan ve sonrasında değişen yonetimle birlikte takım ile yolları ayrılan Q7, Beşiktaş taraftarının kendisini cok sevdiğini ve aralarında iyi bir ilişki olduğunu soyledi. Quaresma, “Sonrasında yalnızca benim ne kazandığımla ilgilenen başka bir başkan geldi. Yeni başkanla birlikte ben de ucretimde indirime gittim. Ancak anlaşmanın ardından birkac saat sonrasında tekrar bir ultimatom geldi ve maaşımı daha da duşurmem istendi. Ve fark ettim ki kellemi istiyordu ve sonrasında ayrıldım” ifadelerini kullandı. 40’ına kadar oynayacak Deneyimli futbolcu geleceği ile ilgili olarak da carpıcı acıklamalarda bulundu. Quaresma, “Kariyerimi yakın bir zamanda sonlandırmak gibi bir duşuncem yok. Daha cok zamanım var. Giggs, Zanetti ve Pirlo’ya bakın. Amacım aynı bu isimler gibi olmak. Onumde hala 10 yıllık bir futbol yaşantısı olduğunu duşunuyorum” şeklinde konuştu. Kaynak:Milliyet Haber1903 __________________