Beşiktaş'ın yeni transferi İsmail Koybaşı, hedefinin Beşiktaş'ta kalıcı olmak olduğunu vurgulayarak, "Oncelikli olarak kendime 'Beşiktaşlı İsmail' dedirttirmek istiyorum" dedi.. [IMG]http://img38.**************/img38/4373/ismailkoybasisivil.jpg[/IMG]
Beşiktaş Kulubu'nun internet sitesinde ''Cola Turka ile Soru Cevap'' bolumunun konuğu olan İsmail, siyah-beyazlı taraftarların gonderdiği soruları yanıtladı. Siyah-beyazlı takımın sezon başında Gaziantepspor'dan renklerine kattığı İsmail Koybaşı, futboldaki hedefleriyle ilgili olarak, ''Oncelikli olarak kendime 'Beşiktaşlı İsmail' dedirttirmek istiyorum. Hedeflerimi bulunduğum noktaya ve zamana gore belirlerim. Buradaki ilk hedefim bu takımda kalıcı olmak'' diye konuştu. Transferdeki tercih onceliği sorulan İsmail, ''Uc buyukler icinde Beşiktaş benim onceliğimdi. Onceliklerim arasında Beşiktaş her zaman vardı. Hedefim de burada oynamaktı zaten'' dedi. İsmail, Beşiktaş'ta oynamanın nasıl bir duygu olduğu yonundeki soru uzerine, ''Beşiktaş'ta oynamanın nasıl bir duygu olduğu anlatılmaz, yaşanır. Bunu sadece oynayanlar tadabilir. Futbol oynayan her insanın yaşamasını istediğim, inanılmaz bir duygu Beşiktaş'ta oynamak. Ailemin coğu da benim gibi Beşiktaşlı'' ifadelerini kullandı. Milli futbolcu, Beşiktaş'ta aynı mevkide oynadığı İbrahim Uzulmez ile aralarındaki rekabete ilişin olarak da, ''Aramızda tatlı bir rekabet var. İkimiz de cok iyi calışıyoruz. Kendisi de bana yardımcı oluyor. Kime gorev verilirse en iyisini yapmak icin uğraşıyor zaten. Tabii ki bu formayı kapmak da benim elimde, calışmalarımla alakalı bir durum. Ben de var gucumle calışıyorum'' şeklinde goruş belirtti. Beşiktaş'a transferini anlatan İsmail, ''Anlık bir şey oldu. Basın aracılığıyla takip ediyorduk. Bir anda telefon geldi ve bir dakika icinde gercekleşti transfer. Başkanımız aradı ve 'Seni Beşiktaş'a verdim, senin muruvetin, mutluluğun, bizleri orada temsil etmen icin seni verdim' dedi. Bir anda transfer oldum yani'' dedi. Beşiktaş taraftarlarına ovguler yağdıran İsmail Koybaşı, ''Onların destekleri unutulmaz. İnsanın tuylerini diken diken edebilen bir taraftar grubu var Beşiktaş'ın. Onların orada durmaları bile yetiyor aslında. Bana besteledikleri tezahurat cok hoşuma gidiyor'' ifadelerini kullandı. İsmail, sezona kotu başlangıclarını ''şanssızlığa'' bağlarken, ''Ben boyle bir şey gormedim. Gaziantepspor macında 110 kere ceza sahası icine girmişiz ve 1 gol bulamamışız. Bu tamamen şanssızlığı gosteren bir şey. Top mu sevmiyor bilmiyorum. Uzerimizde buyuk bir şanssızlık var'' diye konuştu. Beşiktaşlı futbolcu, 1-0'lık Manchester United yenilgisiyle başladıkları UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki durumlarıyla ilgili olarak da ''Orada sadece Beşiktaş'ı değil, Turkiye'yi de temsil ediyoruz. Manchester United'a 1-0 yenildik ama oynadığımız futbol, verdiğimiz mucadeleye bakarsak bu gruptan cıkacağımıza inanıyorum. Bizim tek ihtiyacımız gol, o da gelince her şey değişecek'' ifadelerini kullandı. Alıntı:
ajansspor