Beşiktaş'ın genc file bekcisi Cenk Gonen, Eskişehirspor karşılaşmasının ardından macla ilgili acıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ın Eskişehirspor karşısında kalesini koruyan ismi Cenk Gonen, macın ardından acıklamalarda bulundu. Cenk, macta iyi mucadele ettiklerini duşunerek kendilerini en cok zorlayan unsurun sıcak hava olduğunu belirtti. Gonen macla ilgili değerlendirmesinde, "Kolay şartlarda oynamadık. Rakipten cok hava sıcaklığı bizi etkiledi. Cok sıcaktı hava. Bir anda boyle bir sıcağa cıkmak kolay değildi bizim icin. Maca cok pozisyon bularak başladık. Macın her anında neredeyse pozisyon yakaladık. Kazandığımız icin mutluyuz" şeklinde konuştu. Cenk, macın 49. dakikasında yaşanan pozisyonda yaptığı muthiş kurtarış ile ilgili ise, "Ben kendimi hazır tutmaya calışıyorum surekli. Bu sezon az forma giydiğim icin pozisyon almada biraz sorunlar yaşayabiliyorum. Daha sık mac oynayarak bu acıklarımı kapatmayı istiyorum. Ben surekli hazır kalmak durumundayım." diyerek acıklamalarını noktaladı. Kaynak __________________