Sabrın sonu Serdar !!!
Beşiktaş0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Sabrın sonu Serdar !!!
-
12-10-2019, 11:05:04Kayıtlı ÜyeHenuz 10 yaşında geldi Fulya’nın kapısına... Once ‘celimsiz’ diye secmelere bile almak istemediler. Ancak ısrar edip, tozlu sahaya ayak bastı. Baktılar toprak zeminde topla ve topsuz harika işler yapıyor, “Tamam ama yemek ye, toparlan. Yoksa sert ruzgarda ucarsın” diye de takıldılar. Genc yeteneğin dış gorumu buydu da, bir de ic yapısı vardı. Ailevi sorunlarını icine atmıştı o yaşta. Aslında konu komşusu “Gel seni Galatasaray’a goturelim” demişlerdi de o, “Yok, olacaksa Beşiktaş olsun” diyerek geri cevirmişti. Bahsettiğimiz kişi Serdar Ozkan... 2002’den beri tum kamplara katılan, ancak surekli kiraya gonderilen genc. 1987’li Ozkan, ilk cıkışını İngiltere’de yaptı. Beşiktaş Yıldız Takımı, katıldığı turnuvada altyapısı ile unlu Ajax’a yarım duzen gol atarken, 3’unde Serdar’ın imzası vardı, 2 asisti de cabasıydı. Ufuk Pak, durumu derhal rapor etti. Bu cıkış sonrası A takıma alındı. Bu kez Okan Koc’un transferi geldi gundeme. Donemin yonetici Husnu Gureli, altyapı sorumlusu Huseyin Mican’ı arayıp, Serdar’ı Okan’ın transferinde takasta kullanacağım” dedi. Mican kısa ve net karşılık verdi: İstifa ederim. Gureli şaşkın. Kapatıp İbrahim Altınsay’ı arayıp durumu anlattı. Altınsay da, “Mican haklı” dedi. Boylece yuvada kaldı. Ama nasıl? Mican, ayrı yaşadıkları icin once annesi, sonra da babası ile 8’er saatlik goruşmeden sonra vekaleten imza aldı. Yaşı kucuk olduğu icin anne ve babasının ayrı ayrı imzaları gerekiyordu. Sozleşmesi Mican’ın buyuk ozverisi ile 5 yıl daha uzatılan Ozkan, işte boyle bugunlere gledi. Kimseye yaranamadı Serdar, sırasıyla Lucescu, Del Bosque, Rıza Calımbay ve Tigana ile hazırlık kamplarına katıldı. Kamplarda one cıkmayı bildi. Fakat donuşte kiraya verildi. Ve her sezon yerli transferde ismi takasla anıldı. Son olarak Burak’ın alınmasında Antalyaspor’a bonservisi ile birlikte gitmeyi kabul etmedi. İstanbulspor dışında Sebat ve Samsun’da kiralık olarak oynamayı tercih etti. Yani yine Beşiktaş aşkı adına ikinci lige dondu. Ertuğrul Sağlam ile yeniden kampa katılan genc oyuncu gecmiş yıllara oranla daha etkiliydi. Kamp donuşu durumunu anlattı kısaca; “... Abi bana cok haksızlık yapıldı. Kampta iyi calıştım. ‘Kadromuzdasın’ dendi. Donuşte ilk gonderilen hep ben oldum. Bu kez Erutğrul hocaya guvenim tam. Tabii kendime de... Bu kez kalıcı olmak istiyorum. Zaten bu sene de olmazsa, umudum kalmayacak. Herkesten destek bekliyorum.” Serdar’ın gozlerinden okunan hırs, Sheriff macında ortaya cıktı. Oyle ya da boyle, bu takımda şans bulur. Yeter ki, ayakları yerden kesilmesin, kotu bir macında da silinmesin __________________