Fİncani TaŞtan Oyarlar… Kamuoyuna BOyle…
Beşiktaş0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Fİncani TaŞtan Oyarlar… Kamuoyuna BOyle…
-
12-10-2019, 11:05:01Kayıtlı ÜyeHayırlı olsun, sayın başkan "horoz benim" dedi ve Sinan Engin nerdeyse tum Beşiktaş kamuoyunun muhalefetine rağmen Beşiktaş’ımızın genel menajeri oldu. Kimse kızmasın. Ne yapsın Başkan? Kimle calışsın? Soyleyin bugun Sinan Engin’ne karşı cıkan sizlerden kacı kabul ederdi başkanla calışmayı? Neden kabul etmezdiniz duşunun ve duşunun Sinan Engin neden kabul etti? Atalarımız boşuna soylememişler boyle başa boyle tarak diye . Bundan boyle Beşiktaş icin susacağız lafları bitti. Bundan boyle Beşiktaş icin susmayacağız. Sustukca yanlış anlamalarından bıktık cunku. Sayın Yıldırım Demiroren “Rus Ruleti”ni tercih ettiğinin farkında olmalı bu defa. Tum kamuoyuyla dalga gece gece kişisel egolarını tatmin etmek adına Sinan Engin’i genel menajer yaptı. Yakın cevresiyle birlikte soyluyordur artık “fincanı taştan oyarlar balam oyarlarrrrr… kamuoyuna boyle……..” turkusunu. Yoneticilerimizden de nedense ses cıkmadı. Demek ki hepsi benimsedi uygulamayı. Yalnız bugun ses cıkaramayanlar sakın ha sonrasında da konuşmasın. Bu uygulamaya karşı dimdik ayakta duramayan hic ama hicbir yonetici yarın obur gun bu yonetim ile ilgili hicbir sorumluluğun dışına kacmaya kalkmasın. O gun Beşiktaş icin sustum demesin hic biri. Yıldırım Demiroren kamuoyundan intikamını aldı. Kendince macı 1–1 e getirdi. Oyle ya bu kadar bağırış cağırış arasında Sinan Engin’i genel menajer yaptı. Ama kendisi soylememiş miydi macın 90 dakika olduğunu? Ya Sinan Engin’e ne demeli? Dune kadar soylemediğini bırakmadı. Attı tuttu. Genel menajer oldu. Ertuğrul Sağlam umarım neyle karşı karşıya olduğunun farkındadır. Allah Beşiktaş’ımı korusun. Huseyin Ozturk __________________