Arkadaşlar barış kupası,super kupa ve peşinden gelen 3 lig macından sonra birşeyler yazmak istedim. Bu sene kurulan takımın acaba lig icinmi yoksa avrupa icinmi olduğunu yapılan transferlerin mevki ve kalitelerinin yetersiz olduğu ve avrupada birşeylerin hayal ligin ise en iyi ihtimalle fb ile 2.lik yarışı olacağını duşunuyorum. Pozisyon uretmekte,kaleye şut atmaktan aciz sahada ne yapmaya calıştıkları belli olmayan 11 adam. topu alan kahraman olmaya calışıyor ama nasıl bir duşuceyse kaleye atılan şut yok. bugun heralde gencler kalecisi duş bile almadan evine gitmiştir. Laf gene donup dolaşıp Y.D'ne geliyor ama bu sefer benim duşuncemde yanlız değil. M.Denizli'yi anlamaktada gucluk cekiyorum artık.. bir hoca cıkıp RQ gibi bir oyuncuyu istemiyorum bana kanat oyuncusu lazım değil deyip,sonrasında Bobo gibi bir santraforu sol kanat oynatıyorsa, takımın oyun kuramadığı bukadar acıkken hala 10.5 gibi bir lafla (sanki 10 varda) gundeme geliyorsa bu hoca hakkındada duşunmeye başlamak lazım. Kendi duşuncemdir bence M.D Beşiktaş'ın başında devre arasını zor gorecek. 3 Haftadır izlerken nerdeyse uykuya dalacağın bir Beşiktaş izliyoruz ve ne yonetim ne hoca cıkıp mudahale etmiyor/edemiyor. Hakemlere soyleyecek lafım yok. cunku Beşiktaş pozisyona girer,rakibi boğar,kazanmak icin calışırda hakem hatasından kaybederse birşeyler soylenir. ama malesef takımımız bu soylediklerimin yanından dahi gecemiyor. Acil birşeyler yapılması lazım. son 1hafta transfer donemi bitiyor. yıldıray filan hikaye bize bu takımı sıkıştığında sırtlayıp macı kazandıracak bir oyuncu lazım en kısa şekilde "Sergen Yalcın"a ihtiyacımız var.. Frmtr/Beşiktaş'ta coğu şeye muhalif giden, bildiğini soyleyen bir adamım coğu zamanda sizlerden baya bir eleştiri alıyorum. bu yazıya da eleştirileriniz olacaktır. herkesin kendi duşuncesidir saygı duyarım Ama tv'de yayınlanan her macı izleyen biri olarak. bu sene BENCE şampiyon gs olur harika bir takım oluşturdular, kıskanmamak elde değil. bizde fb ile ikinci olmak icin uğraşırız ve A.Y etkisiyle 3oluruz heralde __________________