Beşiktaş'ta yeni transfer Douglas ilk idmanına cıktı
Beşiktaş0 Mesaj
●43 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Beşiktaş'ta yeni transfer Douglas ilk idmanına cıktı
-
12-10-2019, 10:57:07Kayıtlı ÜyeTeknik direktor Abdullah Avcı yonetiminde yapılan idman 1 saat surdu. Dunku maca onbirde başlayan futbolcular rejenerasyon idmanı yaparken, diğer oyuncular ısınma ve pas calışmasının ardından dar alanda cift kale mac yaparak gunu tamamladı. Yeni sezona Avusturya kampında hazırlanan Beşiktaş, sabah saatlerinde yaptığı idmanla calışmalarını surdurduYeni transfer Douglas da sabah antrenamanında yer alırken, takımla yapılan ısınma ve koşu calışmasından sonra bireysel antrenor eşiliğinde calıştı. Dunku macta sağ alt adelesinden sakatlanan Roco da tedavi edilirken, Karius salonda calıştı. GOKHAN GONUL : ''KAPTANLIK BENİM İCİN BİR GURUR'' Siyah beyazlı takımda kaptanlığa getirilen 3 futbolcudan biri olan Gokhan Gonul, bu karar sonrası yaptığı acıklamada, "Kaptanlık pazubandı takmak benim icin buyuk bir gurur. Daha once Fenerbahce'de de kaptanlık yapmıştım, şimdi Beşiktaş'ta da kaptanlık yapacağım. Cocuklarıma anlatacağım cok buyuk bir anı, buyuk bir gurur'' dedi. Yeni transfer Douglas ile guzel bir rekabete gireceklerini de ifade eden Gokhan Gonul, ''Benim olduğum mevkiye oyuncu gelmesi onemli değil. Forma duvarda asılı, hak eden oynar. Belki sağ bek, belki sağ acık oynar. Guzel bir rekabet olacak ve kazanan da Beşiktaş olacak'' diye konuştu. Beşiktaş, Avusturya kampının 2. hazırlık macını yarın oynayacak. Yunanistan 2. lig takımlarından Larissa ile yapılacak mac Bischofshofen'de TSİ 19:00'da başlayacak. DHA __________________