Beşiktaş'ta Mustafa Denizli'ye 3-0'lık Galatasaray yenilgisi sonrası hem taraftarlardan hem de yonetim icinden ağır tepkiler var Beşiktaş'ta Mustafa Denizli'ye 3-0'lık Galatasaray yenilgisi sonrası hem taraftarlardan hem de yonetim icinden ağır tepkiler var. Asbaşkan Levent Erdoğan, "Cok uzgunuz. Kadroya şaşırmadım desem yalan olur. Mustafa Denizli hep kendi bildiğini okuyor. Bildiğinden şaşmıyor, tercihleri tartışmaya acık. Hic iyi olmadı. Galatasaray'dan alacağımız 3 puan cocukların moralini tepeye cıkartacaktı. Hepimiz uzgunuz" diye konuştu. Marmaris'te taraftarlarla birlikte macı izleyen Levent Erdoğan, "Şimdiden 9 puan geriye duşmek hoş değil. Bir an once toparlanmak lazım" ifadesini kullandı. TARAFTAR DA İSYANDA Asbaşkan Ertunc Soğancıoğlu da, "Kadroyu gorunce başımıza neler geleceğini anlamıştık. Kadroda gol atacak bir adam yoktu" dedi. Taraftar sitelerinde de Denizli hedefteki isimdi. Kadro secimi ve yaptığı tercihler, "Beşiktaş'la dalga mı geciyor?" yorumlarını beraberinde getirdi. Fatih Doğan-Sabah Kartalhaber __________________