Herkese Malzeme Olduk..Medya Gorev Başında.karalama-1
Beşiktaş0 Mesaj
●39 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Herkese Malzeme Olduk..Medya Gorev Başında.karalama-1
-
12-10-2019, 10:47:29Kayıtlı ÜyeFUTBOL DUNYASI İLGİNC BULUŞMAYI KONUŞUYOR Futbol dunyası dun gece Bebek Balıkcısında kapalı kapılar ardında hangi pazarlıkların yapıldığını tartışıyor, bir ticari ilişki icin buluşulduğu soylentileri kulaktan kulağa yayılıyor. Dun gece Bebek Balıkcısında hareketli saatler yaşandı... Once Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demiroren geldi, ardından Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy...Bu ikiliye daha sonra Doğan Holding İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalcındağ, Doğan Holding İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Soner Gedik, Petrolofisi Genel Muduru Melih Turker de katıldı.. Saatler suren hareretli konuşmalar sonrasında herkes sarmaş dolaş ayrıldı, Bebek balıkcısından… Bu buluşmadaki isimler bir bir gecenin karanlığında kaybolup giderken, akıllara şu soru geldi : Neden Futbol Federasyonunun kapalı kapılar ardından yapılan goruşmelerinde hep Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demiroren ortaya cıkıyordu?.. Bu bir tesaduf muydu, yoksa… Şimdi futbol kamuoyu bu konuyu tartışıyor. Dun gece kapalı kapılar ardında neler konuşuldu, neyin pazarlığı yapıldı?.. Bebek balıkcısında yer alan isimlerin bir ticari ilişki icin bir araya geldikleri kulaktan kulağa fısıldandı. Beşiktaş Kulubu bugun Anadolu Ajansı aracılığıyla “ Dostluk cercevesinde yenilen yemekti” diye bir acıklama yaptı.. Ama buna kimse inanmadı... MARATON.COM.TR ..... medya başladı orda burda toplantı yapıldı,gizlice neler konuşuldu haberlerine pislik atmaya,utanmadan cirkeflikler yakıştırmaya.ve biz hala o medya icin en guzel ve en buyuk kurbanız.bizi oyle goruyorlar.biz ise sadece susup duruyoruz.ne yapmalıyız,acıkcası bunada kendi icimizde cevap veremiyoruz.başı dik duruşumuzda,onurlu yuruyuşumuzde bize onderlik,oncelik etmesi gerekenler başkanlar ve yoneticiler bu sozde kirli!!işin hissedarları gibi gozukuyorlar.. madem onlar yoklar bu işte.neredesiniz yıkılmayan barikatın taraftarları,o taraftarın onculeri tribun liderleri,koskoca sebayı bugun bile pişman oldugumuz bir hareketle koltuğundan indirirken sesimiz yukseliyorduda bugunku olaylaramı yukselmeyecek.. yepyeni,pırıl pırıl bir takım oluşturuldu.hocamız kalbi sevgi dolu,tertemiz ismi hicbir kirli işe karışmamış adam gibi adam..ali gultiken yıllarını beşiktaşımıza harcamış oda adı hicbir şaibeye karışmamış cok beyefendi işini bilen bir insan...neden bu insanların uzerine her turlu mafya pisliği bulunan,şaibe dolu,aziz yıldırımın kankası,levent kızılın celal kolotun kankası,herkesin arkasından konuşmak gibi mide bulandırıcı bir ahlaka sahip olan sinan engin kabus gibi getiriliyor.. yazıktır gunahtır.eğerki başarıya giden her yol mubah ise ben istemiyorum oyle başarıyı.anamın ak sutu gibi helal başarı istiyorum.ben hicbir işimin papermoonda gece yarıları buluşarak,stadda kablo kesilerek,otoparkta futbolcu dovulerek,medya onunde devletin federasyonuna kufur ve tehdit edilerek,bir ilden diğerine arabalar gonderilerek hallolmasını istemiyorum.ben bir mafya babasının isteği doğrultusunda futbolcu oynatmayan bir kulup istemiyorum.yalan olsa bile en azından bunun gundeme gelmiş olması bile utanc vericidir. ben 1,5milyon dolar verip beşiktaşımı satın aldığını sanan insanlar istemiyorum.3ay kulup paralarıyla yurtdısında gezen ve hicbir iş beceremeyen insanlar istemiyorum..kendi cıkarı ugruna bir yoneticiyi hemde kariyerli nitelikli faydalı bir yoneticiyi harcayan insanı istemiyorum... bu guzelim takıma yazık olsun istemiyorum.pırıl pırıl gencecik cocuklar Beşiktaş Kulubu, bugun bir gazetede “Akrabalar Yine Buluştu” başlığı ile yayımlanan haberin art niyetli imalar icerdiğini vurgulayarak, tepki gosterdi... Siyah-beyazlı kulupten yapılan acıklamada, “Dostluk cercevesindeki bir akşam yemeğinin bile, 'Akrabalar Yine Buluştu' gibi imalı bir başlıkla yayınlanması, haberin iceriğinde art niyetli ifadelerin surdurulmesi ve insanların kafalarında istifham yaratılmaya calışılması asla kabul edilemeyecek bir tutumdur” denildi. Acıklamada ayrıca şu ifadeler kullanıldı: “Haberde belirtilen yemekli toplantıda Turkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Haluk Ulusoy ve Başkanımız Sayın Yıldırım Demiroren'in dışında Doğan Yayın Holding İcra Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Ali Yalcındağ, Doğan Yayın Holding İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Soner Gedik, Petrolofisi Genel Muduru Sayın Melih Turker de bulunmuştur. Ancak haber sadece Başkanımız Sayın Demiroren ve Sayın Ulusoy buluşmasıymış gibi maksatlı bir şekilde verilmiştir. Ozellikle Super Kupa ve 2007-2008 lig sezonunun hemen oncesinde boylesine maksatlı haberler, kamuoyunda soru işaretleri yaratma ve insanları etkileme cabalarının bir orneğidir. Kimseye faydası olmayan bu tutum, gecmişte olduğu gibi futbolumuzu kaosa suruklemekten başka bir sonuc vermeyecektir. Yeni bir sezon oncesinde, medyamızın da gecmişten ornek alarak vazifesini hassasiyetle yerine getirmesini ve meslek ilkelerine sonuna kadar bağlı kalmasını bekliyor, tum spor kamuoyunu itidalli, sağduyulu olmaya davet ediyor, sporda fair-play ilkelerinin ustun kılınmasını diliyoruz.” kulupten acıklama gelmiş bu habere...bu şekilde haberler cok cıkacak bu sene..gecen senelerden daha fazla sahip cıkmalıyız takımımıza.. __________________