Bu bir "yonetim istifa" yazısı değildir. Forumda actığım cok nadir başlıklardan da biridir.... TUm siyah ve beyaz aşıkları; uzun suredir sakin bir şekilde, bir yandan koyu bir taraftar bir yandan da kongre uyesi olmanın sorumluluğunu hissederek, dikkatle ve sabırla yapılanları gozlemliyorum. Sonra bize bakıyorum.... Teker teker saymayacağım yada amacım koru korune yonetimi eleştirmek yada istifaya davet etmek de değil... Fakat; Kolot ve soylemleri, (ornek R.Carlos'u golgede bırakacak bir transfer yapacağız==> Sonuc Diatta yaş 32 duyan yok, ben tesadufen Fransa'dayken izlemiştim gercekten sınırlı bir kapasitesi var) bu şekilde biz taraftarla dalga gecmenin amacı nedir? Sonra uzulen heyecanlanıp hayal kırıklığına uğrayan biz oluyoruz, istediğimiz illa bir yıldız oyuncu gelsin değil, ama en azından kamuoyu onunde boyle yıldız şoyle yıldız getireceğiz demesinler... Reklam uğruna yapılan "fedakarlıklar" ; endustriyel futbol bir yere kadar fakat pazarlık yaparken de insan bazı değerlerini korumalı bence, bir cok arkadaş tanıyorum sırf cola turkanın iticiliği nedeniyle forma almayan.... Yonetim icinde fırtına kopuyor haberlerine bir yonetici cıkıp da yada başkan adam gibi bir cevap veremedi... Gecen sene gs ile yakınlaşmanın yemekler yemenin amacı nedir? Hangimiz mutlu olduk bundan? Bizim bir duruşumuz vardır buyuklerimizden oğrenip kucuklerimize gecirmeye calıştığımız, bunun bozulmasını izin veriyoruz, Kalli annem yaşında diye acıklama yapmak bizim camiamıza ne kadar yakışır, ne zaman benzer bir acıklama yapılmış? Transfer politikasında şahsen ben artık ezeli rakiplerde yıllarca oynamış futbolcu alınmasını istemiyorum, tabi ki kutsal formayı giyen herkese saygımı gosteririmi renklerimize saygısızlık yapmadıkları surece fakat artık biraz fazla olmuyor mu ozellikle fbnin kadroya giremeyen yada orda istenmeyen oyuncuları transfer etmek? Rakibin bel kemiğini alırsın o zaman anlarım guc kaybettirmek icindi, fakat durum boyle de değil ne yazık ki... Ben şimdi Nilay Yiğit'i kutsal forma ile mi izleyeceğim? Ve son olarak da Ali Gultiken'in yollanıp (istifaya zorlanıp) Sinan Engin'in gelmesi... (uslup bu şekilde mi olmalıydı?) Amacım aslında teker teker olanları sıralamak değildi, kim bilir daha neler bulabiliriz, bence herkes aklına gelen camiamıza yakışmayan durumları burda yuksek sesle dile getirsin!!! Neden mi? Amac yonetimi istifaya davet etmek değil!!! Ben yonetim istifa etsin demiyorum, ama kulubu kim yonetiyor ise yonetsin, fakat unutmasınlar başında oldukları kulubun adı BEŞİKTAŞ'tır, bir kulturdur, bir hayat bicimidir, bir duruştur..... Buna uygun olmayan her turlu davranışın bence karşısında durmalıyız, uzun zamandır yaptığımız gibi izleyip tuh vah dememeliyiz... Bu sebeple bu yazıyı yazmak istedim, tribunlerin kalbi Siyahı ve Beyaz'ı birleştiren bir yer olan forumumuzda belki adımlar atar ve bu sefer gercekten bir şeyleri hatırlatabiliriz.... Kacan gollerden yada mağlubiyetlerden sonra kufur ederek skor taraftarlığı yaparak değil... Yanlışları gorduğumuzde mudahil olarak varlığımızı hissettirerek... Bizim sevgimiz isimlere değil, SİYAH ve BEYAZA.... Ve ben aşağıdaki gibi bir pankart acılmasını oneriyorum... (bu bir pankart onerisi yazısı değildir, bu neler yapmamız gerekir sorusunun sorulduğu andır) NE OLUR SİYAH'IMIZI SOLDURMAYIN BEYAZ'IMIZI KİRLETMEYİN ARTIK...!!! Sadece bunu yapın, istifa edin de demiyorum, sadece bize yakışan şekilde yonetin bizi, bu da sanırım ancak bizim mudahelemiz ile gercekleşecektir. Saygılarımla, Kartalımıza once super kupa ile başlayıp tum kulvarlarda başarılar diliyorum.... YAĞMURLU BİR GUNDE GORMUŞTUM SENİ.... __________________