Besiktask?!
Beşiktaş0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Beşiktaş
- Besiktask?!
-
12-10-2019, 10:45:30Kayıtlı ÜyeGencler macindan sonra cok dayandim. Yazayimmi yazmayimmi dedim. Beni bilirsiniz hep/ cogu zaman elestirdim. Ama artik soylemem lazim, icimden atmam lazim! Keyfim kacti, forumtr, k....haber, h...1903 gibi sitelere girip cikmaktan, bir gelismenin olmamasindan biktim. Evet bir HAYKIRIS bir ISYAN bu. Biz bu sene tırışkadan transfer yaptık. Gercekten daha kendimizin bile guvenmediği bir İsmail Koybaşı, orta ozurlu Erhan Guven ki yerine pirlanta gibi Aydini verdik, sakat Nihat (duzelirse fırtınalar estirir ama duzeldiğini gormeden iyi demem), attığı gol ve defanstaki kritik mudahalelerine rağmen takımı ileri cıkaramayan Fink, gelecek vaad eden fakat fiziki gucu şu anda yeterli olmayan Rıdvan ve tabii ki en buyuk transferimiz Delgado. Tam kamp sırasında ameliyat olan ve hicbir cezai yaptırım uygulanmamış olan mega starımız. Takımımızın Bulent Ersoyu. Medar-ı iftiharımız. Cok destek oldum, hatta burda bile sizin guvenmediginiz anlarda moderator kardesimle (sasha) belkide ikimiz onu cok savunduk. Onsuz bu transfer doneminin tadı cıkar mıydı? Ama emin olun muthiş oynayacaktır. Bizim Beşiktaşlı arkadaşlar oyle soyluyor cunku. Onlar soyluyorsa kesin oyle oynar. Antreman kamplarına katılmadı ama olsun. O, oyle bir futbolcu ki sakatlıktan cıktığı an otomatik tam kapasiteye geliyor. İşte tum bu yıldızlar icerisinde Şampiyonlar Ligi kupasını kaldıracağız. Quaresma, Van Der Vaart kimmiş bunlar? Topcu mu? Kesin altyapımıza onerilmiştir ama dandik olduklarından biz almamışızdır. Zaten hala dandikler. Keşke takıma biraz daha superstar alsalar Sabri gibi, Kazım gibi, ağzıyla top kurtaran Omer gibi adamlar bize cok lazım. Eğer onları da alırsak kıtalar arası kupayı da gotururuz. Sonra gider top toplayıcı olarak Cristiano Ronaldoyu getiririz. İşte tam da boyle bir transfer donemi gecirdik. Ustune ustelik gecen sene bedava verdigimiz Ibrahim Kasi bu sene kiralayip "dunyaca unlu transfer" sifatina koyduk. Boboyu satani biz sattik, seneye elini kolunu sallaya sallaya gidecek. Bizde trenin sadece gecmesini izleyecegiz. (kusura bakmayin, lafim meclisten disari) Ha beklemeyin Deco meco gelecek. Sadece hani tabiri caizse renkli basinin aciklamalari. kadikoy copcusunu gectik ama yemin ediyorum ve suraya yaziyorum, VOLKAN VE LUGANO ALINSA (bedavaya!!!) kim bana kuserdi, tuncay ve aurelioya simdi soyleyin bizim takimda olmasini kim istemez? Hatta transfer doneminin basindada yazmistim!!! DIKKATINI CEKERIM! Birde Batuhan var, bi adam yaptiklari ile anilir. M.D. cagir su cocugu yanina ya?! Optur elini, yoksa PSV alirsa burayada yaziyorum iki sene icersinde sen de Man UTD. ben diyeyim Barca. Ohami? Romario, Ronaldo, Ruud van Nistelrooyu hatirlatir, Huntelaarin PSV alt yapisindan gitme oldugunun altini cizerim!!! Icimdeki O BESIKTASK varya, ask, mesk kalmadi. O medyatik (diyorum) besiktaslilik durusu varsin bu yazimdan sonra bende olmasin. Efsane baskan Suleyman Seba Besiktasimi boylemi birakmisti? Elin madarasi olacagiz, sampiyonlar liginde 8-4 ler gorecegizde onada yanarim, nedenmi? O guzelim taraftara, acirim! Bastada yani kendime! Arkasina ULKER yazdiran 20-30 milyon alsin, biz KIZILAY yazdiralim. Hani barcayizya? Ha kotumu oldu? YOO, her sene sampiyonlar liginde son 4 kalsak, 3-5 defa tarihimizde kazansak gam yemezdim. Ister kus, ister daril, ister bana katilma, benim diyecegim tek sey: Allah sonumuzu hayır etsin. saygilarimla, uzunreturns __________________