oyle seviyorumki seni
Ne buyuk mutluluk bu. gorduğum en guzel şeysin. senden ote tanımladığım başka hicbirşey yok. her şey senin adınla anılıyor benim dunyamda. butun cicekler sen, butun yıldızlar sen. tanrının bana armağanısın ve artıyor her gecen gun sana hayranlığım. gozlerinde aşk, yuzunde hayatın ta kendisi var. oyle gerceksin ki... gozumu acıyorum sen, kapıyorum sen.. hic bitmeyen bir seruven. gunumun en keyifli anı, uyukumun en tatlı ruyası... seni soluyorum, havadasın. seni kokluyorum, doğadasın. hele şimdi sonbaharsın. ya da sonsuz bahar. seni yaşıyorum, canımdasın. canımsın... sarılsam sana, bin yıl gecse, bir an bile ayrılmasak... ten tene, yurek yureğe sonsuz baharın en aşk dolu iki yaprağı olsak. ağac ağac gezip, yeşersek, acsak. yere duşsek, sonra yine kalksak. seni bilsem, bir tek seni. seni gorsem, bir tek seni. sesin sarhoş etse beni... oyle icimdesin ki... bir saniye iste benden sensiz gecirdiğim, veremem. sensiz gececekse gecmesin zaman, istemem. seninle yeniden doğdum, yeniden doğuşun kanıtıyım ben. senden once gecen zamanı, sana ulaşmak icin yuruyerek gecirmişim, kimmişim bilememişim. şimdi başımı cevirip geriye bakmıyorum bile. o yol yurundu ve bitti, artık seninle yurunecek bambaşka bir yol var onumde. yorgunluk nedir bilmeyeceğim, hic şikayet etmeyeceğim ve bir tek adımda bile tokezlemeyeceğim uzun, aşk dolu bir yol.... oyle aklımdasın ki... ah, sensiz kalmıyor muyum, bazen yıkasım geliyor gorduğum butun duvarları. ardında seni bulurum sanıyorum. ne ayrı koyduysa bizi, zaman ya da yollar, bir kalemde silesim geliyor. sana dokunmamı engelleyen ne varsa, bir kadehi yere carpıp tuzla buz eder gibi parcalamak istiyorum. isyanım taşıyor, kendi ofkemden korkuyorum. ve kavuşmak... bunu duşunmek icimde kırılan tum aynaları tamir ediyor. mavi bir yağmur başlıyor, ıslanıyorum. maviye boyanıyorum. beyaz guller geliyor aklıma, gulumsuyorum. oyle ozluyorum ki... sen ol, hep ol, benimle ol, bende ol... sendeyim ben, yureğimi koydum yureğinin uzerine. aşk bu, başka isim arama. hem de en koyu, en deli, en tutkulu... oğreneceğim cok şey var sana dair. bilmediğim cok şey var. ama bir şeyi cok iyi biliyorum... seni oyle cok seviyorum ki “aşkım”...
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Gercekten yureğiyle sevenlere armağan olsun...