Antalya'daki kamp calışmalarını tamamlayarak İstanbul'a dondukten sonra 1 gun izin yapan Futbol Takımımız, 2. yarı hazırlıklarına BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gercekleştirdiği calışma ile devam etti. Teknik Direktorumuz Jean Tigana yonetiminde 25 dakika gruplar halinde koşu yapan Ekibimiz ardından 45 dakika salonda calışarak antrenmanı tamamladı. İdmanda tedavisi devam eden Gokhan Zan takımdan ayrı duz koşu yaparken, adalelerinde gerilme olan Ali Tandoğan ve Ahmet Dursun takımla birlikte koşuya katıldılar. Kulup Doktorumuz Ayhan Optur bu oyuncularımızın yarından itibaren kendi programları doğrultusunda takımdan ayrı calışacaklarını acıkladı. Siyah Beyazlılarımız hazırlıklarına yarın yapacağı cift idmanla devam edecek. Futbolcuların Değerlendirmesi: İbrahim Toraman : "Hocamız cok ağır tempoda idmanlar yaptırdı. Bu yuzden kondisyon olarak cok iyi duruma geldik. İnanıyorum ikinci yarıda daha başarılı sonuclar alarak kotu izleri sileceğiz." Koray : "İlk yarıda aldığımız sonuclar ve ligdeki yerimiz bize yakışmadı. Anlatya 'da super calıştık ve bu kamp bizi canlandırdı. İki hazırlık macında da cok iyiydik. Calışma ortamımız da guzeldi. İkinci yarıya hızlı bir giriş yapacağız." Ahmet Dursun: "Werder Bremen macında iyileştiğim icin forma giydim. Ama 75. dakikada sakatlığım nuksedince cıkmak zorunda kaldım, cok uzgunum." Oscar Cordoba:Sezona iyi başlamadık ama birlikle oynuyoruz ve toparlanma icine girdik. İkinci yarı daha iyi olacağımızı duşunuyorum. Cunku kamp cok iyi gecti. Eğer defansımız uyum sorununu atlatırsa, ikinci yarıda en az gol yiyen kaleci ben olurum. Bu konuda ididalıyım." __________________