Al İttihat Yonetimi ile teknik direktor Iordenascu arasındaki sorun, Beşiktaş’ı da vurdu. Arap Kulubu, Pancu’nun transferini askıya aldı Beşiktaş’a kotu haber: Daniel Pancu donuyor... İlk yarının bitiminde Suudi Arabistan takımlarından Al İttihat ile Rumen yıldız konusunda yapılan anlaşma şimdilik rafa kalktı. Arap Kulubu Yonetimi, teknik direktor Angel Iordenascu’ya, “Sozleşmeniz gelecek sezon bitiyor. Ancak biz, sizin isteğiniz uzerine Pancu’yu iki yıllığına alıyoruz. Ustelik bir Rumen daha transfer edeceğiz. Bu durumda sizinle de mukavele surenizi uzatmak isteriz” teklifinde bulundu. Ancak Rumen hoca ‘hayır’ yanıtını verdi ve bundan sonra olanlar oldu. Iordenascu’dan beklenmedik bir yanıt alan Arap Kulubu, bu nedenle Rumen transferini de, bir başka deyişle Pancu alışverişini de dondurdu. Daniel Pancu, bu konuda sadece konuştu: “Cok uzgunum. Acaip bir belirsizlik icinde beklemedeyim. Sozleşme imzalamak icin haber beklerken, boyle bir haber alınca yıkıldım. Hem kendime hem de kulubume faydalı olacağını duşunuyordum. Fakat bir anda cozumsuz bir noktaya gelindiği icin soyleyecek bir şey bulamıyorum. Başka bir uzulduğum nokta da, devre arası kampına katılamadım.” ‘Geri doneceğim...’ “Artık yapacak bir şey yok. Geri donmek zorunda kalacağım. Nasıl olsa anlaşmam var. Umarım, arkadaşlarımın yanında uzuntumu unuturum. Onlardan beni teselli etmelerini istiyorum.” Yaşanan bu krizden henuz tam anlamıyla haberi olmayan Beşiktaşlı yoneticiler, “Sadece bir sıkıntı yaşandığını biliyoruz” yorumunu yaptı. Pancu transferini askıya alan Al İttihat takımı, rotasını Ada’ya cevirdi. Arap Kulubu’nun gundeminde, yine tanıdık bir isim var: Jay Jay Okocha... İttihat ile Bolton’un el sıkıştığı iddia ediliyor. Kaynak: www.fanatik.com.tr
Şahsen Cok Seviniyorum Donmesine Kaliteli Bir oyuncu...Eğer Verimi alırsak sezon sonu gideceklerin Yerine bulunabilir... __________________