Bobo'dan Holosko yorumu !Beşiktaş’ı sırtlayan Bobo, yaklaşan ikinci devre oncesinde cok carpıcı acıklamalar yaptı.3 Ocak 2008 09:13'İlk yarıyı lider bitirebilirdik, ama hakemler izin vermedi. Hem puan kaybettirdiler hem de motivasyonumuzu sıfıra indirdiler Filip Holosko yakından takip ettiğim bir oyuncuydu. Benden cok daha hızlı ve hareketli. Kesinlikle iyi bir ikili olacağız...' Derbinin faturası hakeme Ligin ilk yarısında Super Lig’de 8, Avrupa’da 4 gol atarak Beşiktaş’ı sırtlayan Bobo, yaklaşan ikinci devre oncesinde cok carpıcı acıklamalar yaptı. Super formu nedeniyle Superman tişortu giydirdiğimiz Brezilyalı yıldızın zirve yarışından hakemlere, Jean Tigana’dan Filip Holosko’ya goruşleri şoyle: “İlk yarıyı lider bitirebilirdik, ancak hakemler buna izin vermedi. Hem bariz hatalarla bize puan kaybettirdiler, hem de motivasyonumuzu sıfıra indirdiler. Ornek mi? İşte Ankaraspor karşılaşması, işte Galatasaray derbisi...” 12. adama mesaj gonderdi “Bu sezon şampiyonluk yarışı son haftaya kadar surer. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahce nefes nefese yarışa devam eder ve şampiyon son hafta belli olur. Filip Holosko yakından takip ettiğim bir oyuncuydu. Yorumların aksine, bizim ozelliklerimiz cok farklı. Bir kere o, benden daha hızlı ve hareketli. Ceza alanına cok hızlı giriyor, top taşıyabiliyor. Ben ise son vuruşlarda daha etkiliyim. Kanımca iyi bir ikili olacağız. Tek isteğim, taraftarlarımızın ikinci yarıda sabırla bize destek vermesi. Cunku bu, bizim başarımız icin cok onemli...” Tigana gitti goller geldi! “Benim Superman olmam değil, Beşiktaş’ın super olması onemli. Başarı ancak boyle gelir. Turk Milli Takımı’nda olmak isterdim, ama Brezilya 20 Yaşaltı’nda oynadığım icin galiba bu imkansız. Aurelio’nun oynaması ise gurur verici. Henuz bir gelişme yok, ama beni de Brezilya Milli Takımı icin izlediklerini biliyorum. Transferimde Zago’nun onemli bir rol ustlendiği kesin. Ona teşekkur ederim. Jean Tigana doneminde buraya geldim, ama onun gidişiyle buyuk bir değişiklik yaşamadım. Hatta daha cok gol atmaya başladım!” Kaynak:Fanatik __________________