İbrahim Uzulmez: Kabul, Carlos benden iyi...(roportaj)
Beşiktaş0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- İbrahim Uzulmez: Kabul, Carlos benden iyi...(roportaj)
-
12-10-2019, 10:33:20Kayıtlı Üyeİbrahim Uzulmez: Kabul, Carlos benden iyi... NTV'nin sorularını yanıtlayan Beşiktaş kaptanı İbrahim Uzulmez, Roberto Carlos'un kendisinden daha iyi bir oyuncu olduğunu kabul ettiğini ancak Brezilyalı yıldızın ligin ilk yarısındaki performansını duşuk bulduğunu soyledi. Turkcell Super Lig'in ilk yarısında cok eleştirilen Beşiktaş kaptanı İbrahim Uzulmez, NTV'ye konuştu. Ornek aldığı futbolcuların başında Roberto Carlos'un geldiğini ifade eden İbrahim Uzulmez, "Roberto Carlos cok başarılı bulduğum bir isim. Her ne kadar Roberto Carlos'tan iyi olduğumu yazsalar cizseler de, oyle birşey yok. Benim ağzımdan boyle birşey cıkmadı" dedi. Roberto Carlos'un cok buyuk bir futbolcu olduğunu vurgulayan İbrahim Uzulmez, "Benden iyi futbolcu olduğunu kabul etmek gerek. Ancak bizim ulkemizde bir takım şeyler sizin ağzınızdan cıkmadığı halde yazılıyor. Ama lige baktığımız zaman, ben Roberto Carlos'tan daha iyi performans beklerdim" diye konuştu. Siyah-beyazlı takımın ilk yarı performansını da değerlendiren tecrubeli futbolcu, "Başarılı bir ilk yarı gecirdiğimizi duşunuyorum. Hedeflerimizden biri de Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmaktı. Bunu da başardık. Grupta 6 puan aldık. Bu 6 puan da azımsanacak bir puan değil. Grubumuzda cok iyi takımlar vardı. Lige baktığımızda ise şuan 3 puanlık bir fark var. Dolayısıyla Beşiktaş'ın ilk yarıda kotu bir performans ortaya koyduğunu duşunmuyorum" dedi. Şampiyonlar Ligi'nde İstanbul'da Porto ile yaptıkları macta siyah-beyazlı taraftarlarla arasında gecen gerginliğe de değinen İbrahim Uzulmez, "Porto macında 80. dakikaya 0-0'lık skorla girmiştik. Gol atma şansımız da vardı. Son 10 dakika takımı ıslıklamanın yanlış olduğunu duşunuyorum. Ustumde bunun da verdiği bir moral bozukluğu vardı. Aslında ben taraftar cağırdığında takımı tribunlere goturdum. İnsanlar, takımı tribunlere goturmediğimi soylese de, ben arkadaşlarımı tribunlere goturdum. Ama tribunden tepki gelince, takımın daha fazla yıpranmaması icin soyunma odasına gidebileceğimizi soyledim. Ama insanlar bunu yanlış değerlendirdi. Beşiktaş takımını, Beşiktaş taraftarına goturmeyecek kadar aptal bir oyuncu değilim. Beşiktaş takımında bana şans verildiği surece elimden gelenin en iyisini yapmaya calışıyorum. Gercek Beşiktaş taraftarının da beni fazlasıyla sevdiğini duşunuyorum" şeklinde konuştu. Tecrubeli futbolcu, teknik direktor Ertuğul Sağlam icin de, "Hocamız genc. Disiplin olarak gercekten takdir ettiğim hocalardan biri. Sadece Beşiktaş camiasının değil, tum spor camiasının Ertuğrul Sağlam'a destek olması gerekiyor" dedi. Kaynak:NTVSPOR __________________