Cisse genclerin saclarına taktı!
Beşiktaş0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Cisse genclerin saclarına taktı!
-
12-10-2019, 10:32:18Kayıtlı ÜyeBeşiktaş'ın Fransız futbolcusu Cisse, yeni transfer Filip Holosko hakkında, "Holosko'nun zaten cok iyi bir oyuncu olduğunu biliyordum. Gelmesı ozellikle beni cok mutlu etti" derken, genc oyuncuların bir tek sac stilleri ve kesimlerini beğenmediğini soyledi! 2008 yılında takımı adına sakatlıkların son derece az olmasını dileyen Fransız oyuncu, "Boylece Takımımız eksilmez ve maksimum derecede maclar kazanırız" dedi. Futbol oynamayı cok sevdiğini soyleyen Cisse, "Bazen ufak tefek ağrılarım ve sakatlıklarım olsa bile her zaman oynamak istiyorum. Bana sorduklarında ben oynayamam tarzı bişey hicbir zaman demiyorum. Onun dışında ozel yaşantıma dikkat ediyor ve bilhassa iyi dinlenmeye ozen gosteriyorum" diye konuştu. Turkiye'de ailesinden ayrı olmasına rağmen mutlu olduğunu soyleyen Fransız, "Evet burada şu an yalnızım, ailem Fransa'da fakat onlarla hergun konuşup bilgi veriyorum ve burada her şeyin mukemmel gittiğini aktarıyorum" şeklinde konuştu. Beşiktaş'a geldiği gunden beri medyayı takip ettiğini de soyleyen Cisse, "Bilhassa bilgi almak icin gazetecilerin kendisini aradığını, kendisinin de durumuyla ilgili onlara zaman zaman bilgi verdiğini kaydetti. Ligde şu anda cok iyi durumda olduklarını belirten Fransız oyuncu, bu sezon şu ana kadar cok sık mac yaptıklarını ancak bunun futbolun doğasında olan bir durum olduğunu belirti. Ozellikle son donemde bazı oyuncuların on plana cıkması ile ilgili soru uzerineyse "Şimdi ayrı ayrı isim vermem doğru olmaz, cunku yarın hepsi ile birlikte soyunma odasına gireceğim ve hepsinin yuzune bakacağım" ifadelerini kullandı. Ankaragucu ile kupada oynayacakları maca da değinen başarılı oyuncu, kolay bir mac olmayacağını ancak kazanıp turu gecmek istediklerini soyledi. Yeni transfer Filip Holosko hakkındaki duşuncelerini de belirten siyah beyazlı futbolcu, "Holosko'nun zaten cok iyi bir oyuncu olduğunu biliyordum. Gelmesı ozellikle beni cok mutlu etti. Boyle iyi oyuncuları Beşiktaş'a davet ediyorum. Burası cok iyi bir kulup" ifadelerini kullandı. Beşiktaş'ın geleceği olarak gorulen ve alt yapıdan gelen oyuncularla ilgili sorulan bir soruya ise Fransız yıldız ilginc bir cevap verdi. Genc oyuncuların hepsini cok başarılı ve saygılı bulduğunu belirten tecrubeli oyuncu "İdmanlarda cok yetenekliler, bir tek beğenmediğim yonleri sac stilleri ve kesimleri" dedi. Son olarak taraftarlara da seslenen Cisse, "Turkce olarak "İyi seneler" dedi. Besiktaş taraftarının cok farklı olduğunu ilk macında anladığını da soyleyen Fransız oyuncu, "Onlar cok ozeller. Bizi desteklemeye devam etmelerini rica ediyorum. Bu yıl onlar ile birlikte cok guzel olacak" diyerek sozlerini tamamladı. __________________