TUFAD'ın organize ettiği "Mevlana Hoşgoru ve Ornek Davranış" odulleri kapsamında, Onursal Başkanımız Suleyman Seba'ya, Kalecimiz Ruştu Recber'e ve taraftarlarımıza odul verildi. UNESCO tarafından 2007 yılının Mevlana yılı ilan edilmesi nedeniyle Turkiye Futbol Antrenorleri Derneği'nin ceşitli kategorilerde verdiği oduller bugun sahiplerine takdim edildi. Konya Ticaret Odası'nda duzenlenen odul torenine Yonetim Kurulu Uyemiz Nedim Sarsmaz da katıldı. Torende Onursal Başkanımız Suleyman Seba'ya fair-play'i sporun her alanına yaydığı icin 'Aht-ı Vefa' odulu verildi. "Taraftar" kategorisinde Beşiktaş taraftarı "Hoşgoru ve Ornek Davranış" odulune layık goruldu ve odulu Nedim Sarsmaz aldı. Kalecimiz Ruştu Recber ise 'En Fair-Play Kaleci' odulune layık bulundu. Torende bir konuşma yapan Yonetim Kurulu Uyemiz Nedim Sarsmaz, şunları soyledi: "Beşiktaş seyircisini fark edenlere sevgi gozu ile hoşgoru gozuyle bakanlara teşekkur ederim. Beşiktaş seyircisinin iki ozelliği var ki diğer seyircilerde bu yok. Bunlardan birincisi; gosterilerini festival havasında yapıp bunu yurt dışına ihrac eden ilk seyirci olmaları. Liverpool, Porto ve Bolton maclarında bunu gosterdiler ve o takımların seyircileri bu gosterileri aynen kendi stadlarında yapmaya başladılar. Biz buna şayit olduk. İkincisi de ulkenin en hassas donemlerinde en duyarlı seyirci olmaları. Bu Beşiktaş'ın geleneğinde mevcut. Seyirciler de bunu devam ettiriyor. İceriği kuvvetli olan sosyal mesajları, festival havasında topluma duyurabiliyorlar. Onlar adına odul almaktan gurur duyduğumu, keyif aldığımı iftihar ettiğimi belirtiyorum." __________________