Beşiktaş'ın tecrubeli kalecisi Ruştu Recber, uzatma dakikalarında gelen Konyaspor galibiyetinin takıma moral olduğunu belirterek, ''Şampiyon olacağımıza inancımız tam'' diye konuştu. Beşiktaş'ın başarılı file bekcisi Ruştu, kalan 16 mactan en iyi sonuclarla ayrılıp camianın beklediği şampiyonluğa ulaşmak istediklerini soyledi. Turkiye Futbol Antrenorleri Derneği tarafından duzenlenen Hoşgoru Odullerinin Dağıtım Toreni'ne katılan Ruştu, programın sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Torende en iyi futbolcu odulunu almaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Ruştu, ''Boyle bir anlamlı organizasyonda odule layık gorulmek mutluluk verici. Bizler futbolda onemli yerlerde olan kişileriz. Bizim amacımız gelecek nesillere doğru ve yanlışı gostermek. Beni bu odule layık gorenlere teşekkur ediyorum'' dedi. İkinci yarıya deplasmanda Konyaspor galibiyetiyle başladıklarını ifade eden Ruştu, ''Bu galibiyet ikinci yarıya daha yuksek moralle başlamamızı sağladı. Şampiyonluk yolunda onemli bir galibiyet aldık. 16 macımız kaldı. Bu maclardan en iyi sonuclarla ayrılıp camiamızın beklediği şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inancımız tam'' diye konuştu. __________________