Beşiktaşımız'ın sağ kanadında gorev yapan ve dun Konyaspor karşısında zaman zaman pozisyon bulan Ali Tandoğan, dun de hakemi aldatmaya yonelik hareket yaptığı gerekcesiyle sarı kart gordu ve cezalı duruma duştu. 22. dakikada kaleci Oğuzhan'ın mudahalesinde Ali'ye hareket yapılmadığını hukmeden hakem, futbolcumuza kart gosterdi. Bu pozisyon hakkında konuşan oyuncu, "Pozisyonlar televizyondan farklı goruluyor, ama bana bir mudahale oldu. Benim de bazen kendimi attığım pozisyonlar oldu, bunu kabul ediyorum. Fakat hakemler yanıma, sarı kartı ellerinde geliyor. Bu macta kalecinin elleri benim ayağıma değdi. Sadece bunu soyluyorum" dedi. Kartal'ın ilk golunu atan İbrahim Toroman'ın sağ dizi ve sol ayağına mactan sonra bandaj yapıldı. Cok sert bir zeminde birkac darbe aldığını belirten Beşiktaşlı futbolcu, koşe vuruşlarında genelde on direkte bulunduğunu, dun Konyaspor karşısında taktik değiştirip, arkaya gectiğini soyledi. Ote yandan Super Lig'de hakemler arasında irtibatı sağlayacak olan telsiz uygulaması dun uygulamaya gecti. Konya - Beşiktaş macının hakemi Halis Ozkahya'nın kararlarına yardımcıları sesli olarak katkıda bulundu. Kaynak: Milliyet