Guven Taner: Beşiktaş’a din adamı gerek!
Beşiktaş0 Mesaj
●45 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Guven Taner: Beşiktaş’a din adamı gerek!
-
12-10-2019, 10:30:33Kayıtlı ÜyeStar Gazete Beşiktaş’a din adamı gerek! Beşiktaş Holosko’yu istedi, alma kararını verdi, gitti, şipşak aldı geldi. Bir işi yapmak icin once onun gercekleşmesi gereğine inanmak, kararlı olmak, o alışveriş icin gerekli olanlara sahip olmak gerekir. Alışveriş lafla yapılmaz. Ve gercekleştirmenin bir vakti vardır. Gokhan Zan’ın sakatlığının geciş suresinin belli olmaması ve yeniden sakatlanıp sakatlanmayacağının da belirsizliği yuzunden Beşiktaş’a bir savunma oyuncusu gerekiyordu. Durum uc ay oncesinden belli idi. Bu yazı ocak ayının 22’si oğle vakti yazılırken henuz isim bile saptamamıştı Beşiktaş! Her şey rastgele gidiyor. Ben Beşiktaş’a birkac din adamı transferi oneriyorum. Oturup ‘ Tanrım, Tello’yu, Cisse’yi ve yuku ceken oteki birkac ana adamı takımdan eksik ettirme’ diye yakarsınlar. Cunku Beşiktaş, ucu ucuna uretim yapan bir takım durumunda. Tek taşını ceksen yıkılacak bina gibi ayakta duruyor. Kasımpaşa karşısında 4 golu gorduğumuz gibi, yenen iki golun nedenini de gormemiz gerekir. O gun rakip Kasımpaşa yerine, soz gelimi Sivas olabilirdi! Duşunun Beşiktaş’ın başına neler gelirdi. RİCO’YU SUSTURMAYIN! Yılda 1 milyon 750 bin euro garanti paraya calıştığı halde hicbir yarar sağlamayan Ricardinho, Kasımpaşa macında yedek kulubesinden fırlayıp bağırmış. ‘Serdar, sağdan git... Orta yap...’ Menajer Sinan Engin bozulmuş, susturmuş 2 kez dunya kupası oynamış Brezilyalıyı. Susturmakta acele etmişler. Adamın sahada koşacak hali kalmadı ama belki futbol aklı yerindedir. Bırakın bir işe yarasın. Hem... ‘biz başardık’ deyip ustune konma fırsatı doğar! ULUSOY’UN VAKTİ GERCEKTEN GELMİŞ TV’lerde gumbur gumbur bir reklam var. Ozellikle vakti acısından kel alaka olan bir reklam. ‘Haluk Ulusoy milli takımı desteklemeye cağırıyor’ diyor! Reklamın her yerinde Ulusoy var! Ulusal kahraman, buyuk bir onder gibi! Adam TFF başkanı olduğunu unutup, sanki Ataturk olmuş, kurtuluş savaşı cağrısı yapıyor! Ben ulusal takımımın yanında olmak icin onun cağrısını mı bekleyeceğim! İş mi yaptığı? Ustelik kampanyanın trilyonlar eden maliyeti var! Duşunce yeterliğini yitirdiğini acıkca gosteriyor bu girişimi... Ulusoy’un gitme vakti geldi, diyorduk. Oysa coktan gecmiş bile! CUNEYT KORYUREK Trafik canavarına kaptırdık Cuneyt Koryurek’i. Yakınları, ağabey, kardeş, baba, dost; toplum bir ‘adam’ kaybetti. Onu ecele versek, bu denli icim yanmazdı. 23.01.2008 __________________