Kendine gel Gokhan!
Beşiktaş0 Mesaj
●54 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Beşiktaş
- Kendine gel Gokhan!
-
12-10-2019, 10:30:31Kayıtlı ÜyeDoktorların "sakınca yoktur" acıklamasına rağmen oynamayı reddeden Gokhan, herkesi cıldırttı Beşiktaşımız'ın ve Milli Takım’ın yıldız oyuncusu Gokhan Zan’ın kulup doktoru Ayhan Optur ile kavgası kulubu ayağa kaldırdı. Hurriyet Gazetesi'nin 23 Ocak tarihli haberine gore, doktor Ayhan Optur, siyah beyazlı yonetime ve teknik direktor Ertuğrul Sağlam ile menajer Sinan Engin’e verdiği raporda, ligin ilk yarısından bu yana sakatlığı nedeniyle once Almanya ardından Turkiye’de tadavisine devam eden Gokhan Zan’ın sakatlığının sona erdiğini belirterek "Oynamasında bir sakınca yok" dedi. Ancak sezon sonunda sozleşmesi sona erecek olan ve yurt dışına gideceği ileri surulen Gokhan Zan, Optur’un rapora itiraz ederek "Şu anda kendimi iyi hissediyorum. Ama tam olarak iyileştiğimi soyleyemem. Sakatlığımı benden iyi bilen yoktur" karşılığı verdi. İdman sırasında yaşanan "oynarsın-oynayamam" tartışması Beşiktaş’ta sinirleri gerdi. Bir an once oyna Menajer Sinan Engin genc futbolcuyu sakinleştirerek şoyle dedi: "Doktorumuz Ayhan Optur kulubun menfaatleri doğrultusunda calışıyor. Senin de iyi olduğunu ve oynayacak duzeye geldiğini belirtti. Karaciğer nakli olan insan bile bir ay sonra ayağa kalkıyor. Sezon bitiyor herkes seni sahalarda gormek istiyor. Kulup doktoru da haklı olarak senin sakatlığının sona erdiğini ve sahalarda boy gostermeni isteyen rapor yazdı. Beşiktaş zor bir donemecte. Defansta yaşadığımız sorunlar nedeniyle oyuncu arıyoruz. Seni bir an once sahalarda gormek istiyoruz." Oynamaktan kacmıyorum Gokhan Zan ise Beşiktaş forması altında başarı yaşamak istediğini ifade ederek "Once omuz sonra dizimden sakatlandım. Ağır bir sakatlık gecirdim. Yerimde başka bir oyuncu olsaydı futbol yaşamı biterdi. Omzum cıktı. İnanılmaz ağrılar cektim, bunları ben bilirim. Dizimdeki sakatlık cok onemliydi. Ben sahaya cıktığımda dort dortluk olmalıyım. Bu nedenle sahalara donmem gecikti. Kendimi cok iyi hisettiğimde oynamak istiyorum. Takımım icin fedakarlık yaptım ve sakatlandım. Kesinlikle oynamaktan kacmıyorum" diye konuştu. Cık kendini goster Bunun uzerine Engin tartışmaya son noktayı koyarak, "Beşiktaş’ın başarısı icin burada bulunuyoruz. Kulup doktorumuzun goruşlerine her zaman saygı duyuyoruz. Senin de futboldan uzak kalman nedeniyle psikolojik olarak yıprandığını duşunuyoruz. Kimseyi haksız yere yargılamıyoruz. Bu tartışmaları kendi aramızda cozmeliyiz. Sen de bu hafta hazır olduğunu belirtiyorsun. Cık oyna ve kendini goster" ifadesi kullandı. Kaynak: Hurriyet __________________