Turkcell Super Lig'in ikinci yarısına iyi bir başlangıc yapan Beşiktaş'ın golcu futbolcusu Nobre, A Milli Takım'a secilmek icin elinden gelenin en iyisini yaptığını soyledi. Nobre, ''Fatih Terim beni secerse cok mutlu olurum'' diye konuştu. Beşiktaş'ın golcu futbolcusu Mert Nobre, son haftalarda attığı goller nedeniyle mutlu olduğunu soyledi. Nobre, BJK TV'ye verdiği roportajda, ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıc yaptığını ifade ederek, ''Beşiktaş adına gol attığım ve takıma yardım ettiğim icin cok mutluyum. Attığım goller ve bu galibiyetlerle şampiyonluk yolunda ilerlememiz, bana ayrı bir mutluluk katıyor. Hep boyle goller ve galibiyetlerle devam etmek istiyorum'' diye konuştu. Holosko'nun gelişinin Nobre'yi olumlu yonde etkilediği yorumlarının yapıldığının hatırlatılması uzerine Brezilya asıllı futbolcu, ''Buna ben fazla katılmıyorum. Aramıza yeni gelen bir futbolcu var. Benim iş ahlakımda her zaman takımım icin en iyisini yapmak vardır. En iyisini vermeye calışırım'' şeklinde konuştu. Nobre, Holosko'nun cok iyi bir futbolcu olduğunu belirterek, ''Zaten bunu da Vestel Manisaspor'da kanıtlamış bir sporcu. Şampiyonluk hedefimizde bize cok yardımcı olacaktır'' dedi. MİLLİ TAKIM KONUSU Nobre, Haziran ayında Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinin olduğunun hatırlatılması ve milli takımda forma giyme hedefinin olup olmadığı sorusuna, ''Beni milli takıma goturecek performansı Beşiktaş'ta gostereceğim. Bunun icin de burada elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Fatih Terim beni secerse cok mutlu olurum. Milli takimda oynamak her futbolcunun ruyasıdır, benimki de değişik değil'' diye yanıt verdi. ANKARASPOR MACINDAKİ SAYILMAYAN GOL Ligin ilk yarısında Ankaraspor macında sayılmayan gol ile ilgili bir soru uzerine Nobre, ''Sonucta insanoğlu hata yapabilir. O pozisyonda hem hakem, hem de yardımcı hakem gormedi. Kimseyi yargılamak istemiyorum. Ama bundan sonra hataların daha az olup, bizi daha az etkilemesini umuyorum'' dedi. DEPLASMANDAKİ BAŞARININ NEDENLERİ Nobre, Beşiktaş'ın bu sezon deplasmanlarda daha başarılı olmasının nedeninin sorulması uzerine ''Evimizde oynadığımız maclarda rakip takım daha kapalı oynuyor ve bizim gibi buyuk bir takımla oynadıkları icin daha hazır geliyorlar. Bu da bizi zorluyor. Ama kendi evlerinde oynarken daha acık oynuyorlar. Bazen cift forvet oynuyorlar bu da bizim işimize geliyor'' şeklinde konuştu. Beşiktaş'ın şampiyonluk yarışındaki rakipleri ile ilgili olarak Nobre, ''Bu sene şampiyonluk yarışında Sivasspor da var. Galatasaray ve Fenerbahce de ligin sonuna kadar şampiyonluk yarışını devam ettirecektir. Ama sonucta biz şampiyon olmak istiyoruz'' dedi.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Nobre milli formayı istiyor