Kazım Kanat ''Şampiyonu izlemek isteyenleri İnonu'ye bekliyorum''
Beşiktaş0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Kazım Kanat ''Şampiyonu izlemek isteyenleri İnonu'ye bekliyorum''
-
12-10-2019, 10:29:52Kayıtlı ÜyeŞampiyonluk yarışında uc buyukler omuz omuza... Bu muthiş yarışa bir de Sivasspor katıldı? Peki ne olur? İki nokta cok onemli; Uc buyukler Sivas'a gidiyor bu bir. İki buyuk İnonu'ye geliyor buda iki. Yani; Beşiktaş ve Sivasspor kendi kaderlerini kendileri cizecekler. Yanisi şudur; Beşiktaş sahasında mac kazanırsa şampiyon. Sivasspor sahasında kazanırsa şampiyon. İkinci yarının yorumu budur? Peki Beşiktaş ne yapar? Ne yapacağını uc haftadır yazıyorum. Şundan yazıyorum; 1- Beşiktaş bir gol atıyor 11 futbolcu seviniyor. Yedek kulubesi yani oynamayanlar daha cok seviniyor. Demek ki; Beşiktaş takım olmuş. 2- Beşiktaş mac başında bir gol yiyor. Onemli değil diyerek saldırıyor, kazanıyor. Kasımpaşa macında bir değil iki gol yedi, onemli değil dedi ve saldırdı; 4 gol attı. Demek ki; Beşiktaş ne kadar kendine guvenip yeneceğine inanıyorsa, rakip takımda Beşiktaş'tan o kadar cekinip, “Bunlar bizi yine yenecekler” korkusunu yaşıyor. Şunu da yazayım; Dikkatli okurlar hatırlar; Delgado transfer edilince bir paşa yetmez demiştim. Yonetim Ricardinho'yu aldı. Bu sezon ise Tello isimli biri piyangodan cıktı. Daha once ne yazılıyordu; Delgado-Ricardinho ikilisi bir arada oynamaz. Şimdi ise şu yazılacak; Bu uclu aynı anda oynamaz. Şunu herkes bilsin ki Ertuğrul Sağlam mac kazanma adına 2 stoper 6 orta saha ve iki santraforla bile oynuyor. Bunun anlamı şudur; Beşiktaş'ın her macı futbol adına heyecan demektir. Oyleyse; Şampiyonu izlemek isteyenleri İnonu'ye bekliyorum. Davet benden efendim!... sporx.com __________________