Bobo, milli takım icin Dunga'dan haber bekliyor
Beşiktaş0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Bobo, milli takım icin Dunga'dan haber bekliyor
-
12-10-2019, 10:29:33Kayıtlı ÜyeBobo, milli takım icin Dunga'dan haber bekliyor Beşiktaş'ın golcu oyuncusu Bobo Devison, şampiyonluk şanslarının cok yuksek olduğunu soyledi. Liderin sadece uc puan gerisinde bulunmalarının cok onemli olmadığını vurgulayan golcu oyuncu, takım olarak şampiyonluğa inandıklarını soyledi. Holosko'nun transferi ile daha da guclendiklerini ifade eden Brezilyalı yıldız, "Daha cok forvet oyuncusuyla oynadığımız zaman gol şansımız daha da cok oluyor. Rekabet olacaktır, ama bu rekabetin sonunda kazanan Beşiktaş olacaktır. İnanıyorum biz Holosko ile cok daha iyi olacağız." ifadelerini kullandı. Transferle ilgili hic kimseyle konuşmadığını ifade eden Bobo, Dunga'nın Avrupa'dan bir takıma gitmesini istediğiyle ilgili olarak da, "Ben ne Dunga ne de basından hic kimseyle transfer hakkında konuştum. Ama sonucta her futbolcu kendi milli takımında oynamak ister." dedi. Takım savunmasına elinden geldiğince yardımcı olmaya calıştığını vurgulayan 22 yaşındaki golcu şu acıklamayı yaptı: "Takım savunmasına yardımcı olmaya calışıyorum. Gol de atmaya calışıyorum. Şimdiye kadar 14 golum var. Sezon sonuna kadar 20-23 gole ulaşırsam benim icin iyidir." Bu arada Bobo, Lotto firması ile de iki yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Ote yandan Siyah-Beyazlı takımın transferde İtalya'nın Catania Calcio takımında forma giyen Christian Terlizzi'yi takibe aldığı oğrenildi. CHA __________________