Bana guvenmediler! Beşiktaşlı Serdar Ozkan, "Bana herkes 'Gecen sezon neden oynayamadın?' diye soruyor. Bu sezon bana bir sihirli değnek değmedi. Ben aynı Serdar'ım. Demek ki bana daha onceki sezonlar guvenmiyorlardı" dedi .. Beşiktaş'ın genc futbolcusuSerdar Ozkan, ligde fiksturavantajının kendilerinde ol-duğunu ve sezon sonu ozlenenşampiyonluğu kazanmak istedik-lerini soyledi. BJK TV'ye konu-şan genc futbolcu "Bana herkes'Gecen sezon neden oynayamadın?'diye soruyor. Ama değişen bir şeyyok ki; bu sezon bana bir sihirlideğnek değmedi. Ben aynı Serda-r'ım. Demek ki bana daha oncekisezonlar guvenmiyorlardı. Bu se-zon Ertuğrul Sağlam geldi, benisahaya koydu. 'Calıştığın surece her zaman o forma senin' dedi.Cok calışacağım. Formayı hic bı-rakmayacağım" dedi. ARDA'YI COK SEVİYORUM Galatasaraylı Arda Turan"ınen iyi arkadaşı olduğunu vurgu-layan Serdar,"Gercekten cok ye-tenekli bir oyuncu. Arda'ylaaramızda bir futbolcu ilişkisiyok. Arda benim en iyi dostum.Ağabeyim kadar seviyorum Ar-da'yı. Benim icin ovgu dolu soz-ler sarf etmesi cok sevindirici" ifadesini kullandı. SABAH __________________