Şilili yıldızımız, "Turkiye’de cok mutluyum. Aile gibiyiz. Bu saatten sonra macera aramam. Her şey para değil" dedi. Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Rodrigo Alvaro Tello, Super Lig’in devre arasında Avrupa’dan bircok kulupten transfer teklifleri aldığını, ancak bunları kabul etmediğini soyledi. Siyah beyazlı takımda super bir grafik cizen ve oynadığı macları kazandıran Tello’nun ozellikle İngiliz, İspanyol ve Fransız kuluplerinden astronomik teklifler aldığı oğrenildi. Ancak Şilili futbolcu Beşiktaş’ta aldığı ucretin iki katı teklif edilmesine rağmen bunları kabul etmedi. Beşiktaş’ın yıldızlar topluluğu olduğunu soyleyen Tello zaman zaman takım icinde yapılan sistem değişikliklerine rağmen sahada savaştıklarını ifade ederek, gelen teklifleri değerlendirirken menajeri Olgun Aydın’a şoyle dedi: Hedefler kamcılıyor "Turkiye’de cok mutluyum. Ailemle birlikte inanılmaz bir sevgi goruyoruz. Beşiktaş Yonetimi’nin buyuk hedefler belirlemesi bizleri kamcılıyor. Beşiktaş taraftarlarının inanılmaz desteğini hicbir yerde goremedim. Turkiye’de kalmak ve Beşiktaş’ta oynamak benim icin cok onemli. Tesis, yonetim, takım kadrosu ve taraftar butunluğunun bir arada olduğu ortamdayım." İspanya’da bircok takımda arkadaşları bulunduğunu kaydeden Tello, "Yerimde başka bir oyuncu olsa aldığı teklifler sonrası bir saniye kalmazdı. Fakat menajerimiz Sinan Engin ve yonetim kurulu ile aile gibi olduk. Macera aramam Benim icin her şey para değil. Onemli olan huzur ve hedefler. Başarıicin takım arkadaşlarımla coşmak icin sahada tum gucumu kullanıyorum. Bu saatten sonra macera aramam. Ben aile reisiyim. Buyumekte olan cocuğum var. Para icin takımımı değiştirmem. Beşiktaş’a şampiyonluk ve kupa kazandırmayı duşunuyorum. Umraniye Tesisleri’ne gelen bir daha cıkmak istemez. Evli olmasam tesislerden dışarı adımımı atmam. Boylesi mukemmel ortam hicbir yerde yok. İnonu Stadı beni heyecanlandırıyor" diye konuştu. Ah bu Boğaz havası Beşiktaş’ın Şilili yıldızı Tello, İstanbul Boğazı’na bayılıyor. Tello, "Delgado, Bobo, Serdar Ozkan, İbrahim Uzulmez, İbrahim Toraman ile surekli goruşuyoruz. Papermoon, S Cafe sıkca gittiğim yerler. Antrenman sonraları zaten soluğu evde alıyorum. Oğlum Axel ile vakit nasıl geciyor anlamıyorum. Bir de Boğaz havası aldık mı keyfimize diyecek yok" dedi. Kaynak: Hurriyet 25.01.2008
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- "Her şey para değil"