Beşiktaşlı futbolcu Serdar Ozkan, Sivasspor macının devre arasında bir taraftarla yaşadığı diyaloğun yanlış aksettirildiğini soylerken, "Benim ustume mi oynuyorlar? Futbol hayatımla mı oynanmak isteniyor anlamıyorum" dedi.. Alıntı:
Serdar Ozkan, yaptığı acıklamada, devre arasında ısınmadan donup kulubeye doğru donerken bir taraftarın kendisine cok ağır bir kufur ettiğini belirterek, ''Ben de (Ustumde Beşiktaş forması var bana neden kufur ediyorsun?) dedim ve durumu polislere soyledim. Aramızda başka da bir diyalog gecmedi. Ancak bugun hic ağzımdan cıkmayan şeyler yazılmış. Benim ustume mi oynuyorlar? Futbol hayatımla mı oynanmak isteniyor anlamıyorum. Ben Beşiktaş kulubunden ekmek parası kazanıyorum, niye oyle bir şey diyeyim. Bu konuda her turlu kanuni haklarımı kullanacağım'' ifadelerini kullandı. -TRANSFER KONUSU- Sezon sonunda sozleşmesinin biteceği ve henuz Beşiktaş ile anlaşmaya varmadığının hatırlatılması uzerine Serdar, ''Yoneticilerimizle gecen hafta goruşecektik. Yurt dışındaydılar ve ucaklar kalkamadığı icin donemediler. Bu hafta ici oturup konuşacağız'' dedi. ''Beşiktaş ile 4 kez sozleşme imzaladım. 4'unde de Beşiktaş kulubu ne dediyse ona imza attım'' diyen Serdar, ağzından para kelimesinin hic cıkmadığını kaydederek, ''Bu goruşmede de ağzımdan para kelimesi cıkmadı. Şu an Beşiktaş'ın futbolcusuyum, beni Serdar Ozkan yapan Beşiktaş Kulubu'dur'' şeklinde konuştu. -''GOLLERİ ATSAYDIM TEPKİ GOSTERİLMEZDİ''- Beşiktaş Kulubu'nde buyuyup yetiştiğini dile getiren Serdar, kendisine zaman zaman gosterilen tepkilerle ilgili olarak da şunları soyledi: ''Kacırdığım golleri atsam kimse bana ağzını acmazdı. Bu sezon benim şansızlığıma geldi. Oynadığım coğu macta gol kacırdım ama bu her futbolcunun başına gelebilir. Futbol şansım belki yanımda değildi. Benden cok gol atmak isteyen kimse yoktur. Ben forma giydiğim maclarda kotu oynamadım, sadece gol kacırdım. O pozisyonlara da kendi becerimlerimle girmişim ama kacırmışım. Dunyanın en iyi golculeri bile gol cizgisinden topu auta atıyor.'' -''BARİZ HATALAR YAPILDI''- Bu sezon şampiyonluktan uzaklaşmalarıyla ilgili olarak da Serdar, ''Her insan hata yapar, hakemler de hata yapabilir, ama bu kadar bariz hatalarla şampiyonluktan kopmamız duşundurucu'' dedi. Sezona buyuk emekler harcayarak hazırlandıklarını anlatan Serdar, ''Ailemizden uzak kalıyoruz, mucadele ediyoruz, calışıyoruz, ancak yapılan hatalar tum emeklerimizi boşa cıkarıyor'' diyerek sozlerini tamamladı.
Kaynak: Ajans Spor
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Benim ustume mi oynuyorlar?..