Acıkca soyluyorum, başta Ferrari, Tello, Fink yollanmalı. Bunların yanı sıra iki yabancı daha gonderilmeli. Alıntı:
Hedefini kaybetmiş takımlar icin boyle maclar oynamak gercekten zordur. Beklediğim gibi Beşiktaş icin de zor oldu. Karşısında kume duşmeme mucadelesi veren, iyi konsantre olmuş bir Sivas vardı. Beklendiği gibi mucadele gucu yuksek ama futbol olarak vasatın uzerine cıkmayan bir oyun oynandı İnonu’de. Seyircinin gecen haftaki Fenerbahce macında kalmış olması da aslında geceyi etkileyen faktorlerdendi. Hedefsiz, isteksiz olunca... Mustafa Denizli cok sıkıntılı bir donemde, elindeki oyuncu grubundan en iyi 11’le sahaya cıktı. Ozellikle genc oyuncular Rıdvan ve Necip’e şans vermesi guzeldi. Ama yazının başında da soylediğim gibi hedefi olmayan bir takımda oyuna konsantre olamayan oyuncular vardı. Bir de buna oyunculardaki isteksizlik eklenince Beşiktaş cok da tat vermedi. Oyunun skoru Sivas acısından gercekten onemliydi. Alacakları 1 puan bile ligde kalması icin Sivas’a cok yardımı olacaktı, nitekim konuk ekip istediğini alarak İnonu’den ayrıldı. Başına buyruk oyuncular var! Beşiktaş’ta saha icinde cok onemli sıkıntılar var. Bana gore takım oyuncusu olmayan, başına buyruk oyuncular var. Devamlı uzun toplarla Bobo’yu buluşturup, skor yapmak istedi Siyah-Beyazlılar... Ama bu plan Beşiktaş’ın sistemine tersti. Gecenin en buyuk yanlışı bu uzun top sevdasıydı. Beşiktaş’ın uzun top oynamasının en onemli nedeni, orta sahada savunmadan topu alıp ileriye taşıyabilecek bir oyuncunun bulunmaması. Bu nedenle gerideki Sivok, İbrahim Uzulmez gibi oyuncular baskı yediklerinde uzun oynadılar zaten yapacakları cok fazla şey de kalmamıştı. Bunun dışında Beşiktaş iki, uc net pozisyon daha buldu ama Holosko cok beceriksizdi. Eğer Mustafa Denizli kesin kalacaksa, bir an once yonetimle oturup, onumuzdeki sezon kadroya dahil edilecek yabancıları netleştirilmeli. Acıkca soyluyorum, başta Ferrari, Tello, Fink yollanmalı. Bunların yanı sıra iki yabancı daha gonderilmeli. Hata transferde başlıyor Her fırsatta soyluyorum, yabancılar gereken verimi veremiyor. Daha uretken, verimli yabancıların transfer edilmesi lazım. Beşiktaş bu yabancılarla devam edecekse, onumuzdeki sezon da işi cok zor. Beşiktaş’ta cok fazla bir planlama yapıldığını da duşunmuyorum. O gun icin kim on plana cıkar, gundeme gelirse Siyah-Beyazlılar onu transfer ediyor! Boyle olunca da daha iş transfer doneminden hatalı başlıyor. Eğer onumuzdeki sezonlarda başarı hedefleniyorsa, ‘yabancı operasyonu’ Beşiktaş icin kacınılmaz.
Kaynak: Ajans Spor
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Beşiktaş
- Sergen Yalcın: Bu takımdan 5 yabancı gitmeli..