Yonetim bu sezon uc kulvarda elde edilen kotu sonucların nedenlerini tartışacak. Ayrıca transfer ele alınacak. Alıntı:
Beşiktaş'ta başarısızlık bugunku yonetim kurulu toplantısında masaya yatırılacak. Ligde, kupada ve Şampiyonlar Ligi'nde husrana uğrayan Siyah-Beyazlı takımın durumu yoneticiler tarafından goruşulecek. Sezon başında şampiyon olan kadrosuna 25 milyon Euro'luk bir takviye yapmasına rağmen beklenen futbolu oynayamayan Beşiktaş'ta oncelikle kısa bir sure once sozleşmesi uzatılan Denizli'nin durumunun masaya yatırılacağı oğrenildi. YABANCI TARTIŞMASI Bazı yoneticilerin Denizli'yle devam etmek istemediklerini başkana iletecekleri belirlendi. Bugunku toplantıda yabancı futbolcuların durumları da tartışılacak. Hangi oyuncuların gidip gitmeyeceği bu toplantı sonrasında buyuk olcude netleşecek. Yonetimin Delgado, Bobo, Holosko ve Ferrari'yi bırakmayı duşunmediği belirlendi. Toplantıda ayrıya transfer politikası da goruşulecek. YONETİM SERDAR'I COKTAN SİLDİ Sivasspor macında bazı taraftarlarla tartışan Serdar Ozkan kufur ettiği iddialarını yalanladı. Genc oyuncu Beşiktaş'la bu hafta masaya oturacağını acıklamasına rağmen Beşiktaş Yonetimi'nin Serdar'ı gozden cıkardığı ve sozleşme yenilemek icin masaya oturmayı duşunmediği belirlendi.
Kaynak: Ajans Spor