Karakartal 'dan Quaresma Acıklaması...
Beşiktaş0 Mesaj
●50 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Karakartal 'dan Quaresma Acıklaması...
-
12-10-2019, 10:25:59Kayıtlı ÜyeTeknik Direktorumuz Mustafa Denizli, bu sabah Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenman sırasından basın mensuplarıyla kısa bir sohbet toplantısı gercekleştirdi. Denizli ilk olarak ligi bu sezon 4. bitirmeleri halinde onumuzdeki sezon icin erken form tutulması durumunun takımı nasıl etkileyeceği şeklindeki soruya şu yanıtı verdi: "Bu durum cok buyuk bir sıkıntı yaratmaz. Ancak onumuzdeki sezon icin 8. veya 9. haftada yakalanacak fiziki durumu 3. haftada yakalamış olursunuz. Bu durum iyi sonuc verirse bir sıkıntı olmaz." Tecrubeli teknik adam, son gunlerde adı Beşiktaş'a transfer olacağı haberleri ile anılan Bursasporlu Volkan'ın hakkında, yonetim kuruluna bir istekte bulunup bulunulmadığı ile ilgili soruya ise, "Sezonun son haftaları yaklaşırken durumu kritik olan takımlarda forma giyen oyuncular hakkında bu haberlerin cıkması hoş değil. Ben de bu tip haberleri gazetelerden takip ediyorum. Ancak ben durumu kritik olan bir takımın oyuncusunu istesem bile bunu kimseyle paylaşmam. Yonetim kuruluna boyle bir donemde istediğim oyuncu olarak isim versem bile boyle bir takımın oyuncusuyla ilgili bir tasarrufum olmaz. Bu cıkan haberler hem oyuncuyu hem de takımını etkileyebilir" yanıtını verdi. Denizli, yabancı transferi konusunda yonetim kurulu uyeleriyle birlikte koordineli bir şekilde calıştıklarını soylerken, yeni sezon icin takımdan gonderilecek yabancı oyuncuları henuz belirlemediklerini belirterek, "Bu donemde onumuzdeki sezon icin hangi yabancı oyuncunun takımdan gonderileceği konusunda bir duşuncemiz olmaz. Ancak yonetim kurulu uyelerimiz ile beraber planlı bir şekilde o konu hakkında calışmalarımızı yapıyoruz. Hem transferini duşunduğumuz oyuncular icin hem de yollarımızı ayıracağımız oyuncular icin net kararımızı onumuzdeki 3 hafta sonunda belirleyeceğiz" diye konuştu. Denizli ayrıca, son gunlerde adı Beşiktaş ile sık sık anılmaya başlayan Quaresma konusunda geniş bir yorum yapmaktan kacınırken, "Bu oyuncuyla ilgili başkanımız ve yonetim kurulu uyelerimizle de goruşmelerimizi yaptık ve sık sık da goruşuyoruz" ifadelerini kullandı. Tecrubeli teknek adam son olarak, Beşiktaş'ın son oynadığı Sivasspor macının ardından Siyah-beyazlı taraftarla sozlu polemiğe girin Serdar Ozkan'ın hareketinin yanlış olduğunu vurgulayarak şoyle konuştu: "Serdar Ozkan genc bir oyuncu. Taraftarla bu şekilde bir diyaloğa girmesinin kendisini hicbir artı durum kazandırmayacağını bilmesi lazımdı. Yaptığı hareketi ben de onaylamadım." Kaynak: DHA Kaynak: DHA __________________