Publico gazetesine konuşan Portekizli oyuncu, "Menajerim iki aydır Turkler'le goruşuyor. Eğer isteklerimi kabul ederlerse giderim" dedi Beşiktaş'ın transfer listesinde ilk sırada yer alan Quaresma, siyah- beyazlı ekibin teklifine yeşil ışık yaktığını acıkladı. Publico gazetesinden Matteus Pedro'ya konuşan Portekizli oyuncu, daha once Turkiye'den defalarca teklif aldığını ancak gitmeyi duşunmediğini belirterek, "Menajerim hem sezon başında, hem ocak ayında Turkler'le goruştu. Bildiğim kadarıyla son iki aydır da yakın temastalar. Jorge benim icin en iyi cozumu bulacaktır" yorumunu yaptı. İstanbul'u bildiğini ve kendisiyle ilgili isteklerinin kabul edilmesi durumunda İstanbul'a gelmekte hicbir sorun olmayacağının altını cizen Quaresma, şoyle devam etti: "İnter'de kalmak istemiyorum. Bana şans vermeyen Mourinho'dan nefret etmiyorum, cunku İnter icin buyuk iş başardı. Ama onun olduğu yerde calışmam.Bu nedenle geleceğimle ilgili en doğru kararı vereceğim. İstanbul da (Beşiktaş) bu tekliflerin başında geliyor." Sırf farklı , yabancı gazetelerin ismi gectiği icin kaynak Fotomac ..