Quaresma Gelmiyor :(
Beşiktaş0 Mesaj
●45 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Quaresma Gelmiyor :(
-
12-10-2019, 10:24:23Kayıtlı ÜyeBeşiktaş'ta adeta yılan hikayesine donen Portekizli yıldız Queresma transferine yonetici Serdar Adalı son noktayı koydu ve henuz ortada bir anlaşmanın olmadığını soyledi. Queresma transferiyle ilgili konuşan Adalı, "Ben anlamıyorum. Ortada henuz bir anlaşma yok. Bazı medya organlarında anlaştığımız yonunde cıkan haberler taraftarlarımızı şartlandırmadan oteye gitmez. Daha ne İnter'le ne de Queresma ile ciddi bir anlamda masaya oturmadık." dedi. Şampiyonlar Ligi kupasını alan İnter'de yoneticilerin carşamba gunu Mourinho ile masaya oturacağını ve daha sonra kendilerini goruşmek icin İtalyaya davet edeceğini belirten Adalı, "Tarihininin en onemli başarısını kazanan ve Mourinho'yu takımda tutmak isteyen İnter bu kadar onemli gundem maddeleri varken bizimle goruşur mu? Bu transfer ancak onumuzdeki hafta netleşir. Bizi cağırırlar biz de gideriz." diye konuştu. Adalı ayrıca "Inter'de sıkıntı olmaz. Kuluple anlaşırız. Ama tek problem Queresma. Futbolcu henuz gelmeye sıcak değil. Menajerleri Mendez ve Ahmet Bulut bu futbolcuya gelmesi icin baskı yapıyor. Bu da zaman alıyor. Umarız yakında gelmemeye değil de gelmeye sıcak bakar." dedi. Volkan şen icin de konuşan Adalı, "Volkan hem bizim hem de hocamız Mustafa Denizli'nin cok beğendiği bir isim. Ancak Bursaspor'a teklifte bulunmadık. Şampiyon olmuş ve Şampiyonlar Ligi'ne katılacak bir takım on onemli futbolcusunu verir mi bu da şupheli." dedi. Son olarak taraftarlara seslenen Adalı, "Hic merak etmesinler Beşiktaş kendine yakışır takıma direkt katkıda bulunacak bir oyuncu transfer edecektir. Sabretsinler. Gelecek yıl cok iyi bir takım kuracağız " diye konuştu. Kaynak:Hurriyet Sinirden sadece guluyorum diyecek birşey yok yorum yapamıyorum __________________