1903Radyo`da yayınlanan "Alen-i" programında taraftarların sorularını yanıtlayan Alen Markaryan Bursaspor`un Şampiyonlar Ligi maclarını İnonu`de oynaması ile ilgili goruşlerini acıkladı. Beşiktaş tribun lideri Markaryan, Bursaspor`un Avrupa maclarını İnonu`de oynamasına sıcak bakmadığını belirtti. İşte Markaryan`ın acıklamaları; `Bursaspor`un Şampiyonlar Ligi maclarının İnonu`de oynanması gibi bir şeyi hic bir Beşiktaş taraftarı kabul etmez. Cunku Bursaspor camiasının Beşiktaş`ı lekeleyen suclamaları vardır. Beşiktaş Rize`ye mac verdi bu yuzden Bursaspor kume duştu iddiaaları var. Biz Rize`ye mac vermedik bu tip iddiaları anlamıyorum. Bursaspor`un Beşiktaş taraftarına her 16. dakikada kufur etmelerini taraftar icine sindiremez. Ben şoyle bir şey teklif ediyorum; sezonun ilk Beşiktaş-Bursaspor macı Bursa`da oynanacak biz de o maca gideceğiz, kavga gurultu olmayacak bize misafirperverlik gosterecekler, ilk adımı onlar atacak o zaman bir yaklaşım olabilir. Bu benim fikrim. Yoksa Bursaspor`un Şampiyonlar Ligin`deki maclarını İnonude oynaması kadar sacma bir duşunce olamaz. Butun bu olanlara rağmen boyle bir teklifin gelmesi bile anlamsız." - HABER1903 - __________________