OZAN VE VOLKAN TRANSFERİ HIZLANDI Beşiktaş yonetimi bir yandan Portekizli Ricardo Quaresma`yı kadrosuna katmak icin son puruzleri gidermeye calışırken, bir yandan da Bursaspor`un iki oyuncusu Ozan İpek ve Volkan Şen`i transfer etmek icin girişimlerini surduruyor. Beşiktaş yonetimi bir yandan Portekizli Ricardo Quaresma`yı kadrosuna katmak icin son puruzleri gidermeye calışırken, bir yandan da Bursaspor`un iki oyuncusu Ozan İpek ve Volkan Şen`i transfer etmek icin girişimlerini surduruyor. Son bir haftadır Bursaspor yonetimi ile goruşmeleri surdurduğu bilinen Siyah-Beyazlı kulup, iki oyuncuyu da kadrosuna katmakta kararlı gozukuyor. Volkan ve Ozan ile prensip anlaşmasına varan Beşiktaş Kulubu`nun, Bursaspor ile bonservis bedeli konusunda anlaşması halinde bu iki oyuncunun Siyah-Beyazlı formayı giymeye hazır oldukları oğrenildi. Beşiktaş`ın bu iki oyuncu icin Zapatocny`i bonservisi ile, Tabata`yı ise bir yıllık kiralık olarak Bursaspor`a vermeyi duşunduğu bilinirken, Yeşil-Beyazlı yonetimin istediği esktra bonservisi bedelinde indirime gitmesi halinde transferlerin bu hafta ici sonuclanması bekleniyor. BURSASPOR BAŞKANI İBRAHİM YAZICI:"OZAN VE VOLKAN İCİN HİC BİR KULUP İLE GORUŞMEDİK" Ancak Bursaspor başkanı İbrahim Yazıcı bu iki oyuncu ile ilgili son gunlerde yapılan goruşmelere ve cıkan haberlere rağmen Beşiktaş ile kesin olarak goruşmedikelerini ve bu transferlerin gercekleşme olasılığını olmadığını soyledi. Başkan Yazıcı bu konuda en yetkili ağızın kendisi olduğunu vurgularken, "Ben Bursaspor başkanı olarak bu iki oyuncumuz ile ilgili olarak hic bir kulup ile goruşup, pazarlık yapmadım. Bu transferlerin gercekleşme olasılığı yok" dedi KAYNAKHA Quaresma konusunda umudum baya bi azaldı Volkan Şen Ve Ozan İpek icin umutlanacağız artık __________________