Seda İcin Yardım Gecesi
Beşiktaş0 Mesaj
●53 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Seda İcin Yardım Gecesi
-
12-10-2019, 10:24:07Kayıtlı ÜyeTrafik kazası geciren ve tedavisi suren eski Beşiktaş bayan basketbolcularından Seda Tekindağ icin yardım gecesi duzenlendi. Bir sure once trafik kazası geciren ve verdiği yaşam mucadelesini kazanan Seda Tekindağ icin Su Ada`da "Seda`ya Uzanan Eller" isimli bir yardım gecesi duzenlendi. Basketbol camiasının bir araya geldiği geceye Seda Tekindağ’ın yakınları, meslektaşları, sevenleri ve mili oyuncuya destek veren cok sayıda davetli katıldı. Seda Tekindağ’ın ablası Bahar Kalkavan, kardeşinin sağlık durumuyla ilgili olarak şoyle konuştu: “Seda’nın rehabilitasyon calışmaları devam ediyor. İlk gune oranla cok iyi, bir denge problemi kaldı. Dengede durduktan sonra yuruyuşu duzelecek ve her şey cok guzel olacak. Bir haftadır psikolojik destek almaya başladı. Artık bazı şeyleri hatırlamaya calışıyor. ‘Hangi yıldayız, hangi aydayız’ diyor. Hatırlayamadığı sureci soru sorarak oğrenmeye calışıyor. Hafıza kaybı var. Onlar da yavaş yavaş oturacak. Gulemiyor, ağlayamıyor ama yemek yeme gibi normal ihtiyaclarını karşılıyor. Konuşabiliyor ve insanları tanıyor. Bundan sonra Seda’nın en zor sureci, en meşakkatli zamanı başlıyor. Ailesi ve sevenleri olarak bu zor donemi beraberce gecireceğiz. Ama bu aralar cok sinirli. Cunku kaza yaptığını ve sakatlandığını hatırlıyor. ‘Hayır, yuruyeceksin. Yavaş yavaş; bunlar zor şeyler ama sen başardın, guclusun’ diyoruz. Şimdi psikolojik destekle iyi olacak.” Resmi site Vefadır Beşiktaş.. __________________