diğer 2 supriz isim
Beşiktaş0 Mesaj
●46 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- diğer 2 supriz isim
-
12-10-2019, 10:23:59Kayıtlı ÜyePortekizli Ricardo Quaresma ikna edilemezse yonetim bir değil, iki oyuncu alacak. İlk isim Denizli’nin de ozel olarak istediği Lyon’lu Kim Kallstrom. Diğeri ise Stuttgart’ın sağ kanat oyuncusu Hilbert. Beşiktaş’ta transferin ana gundem maddesini Quaresma oluşturursa da yonetimin alternatif planları da hazır... Siyah-beyazlılar, şu ana kadar Turkiye’ye gelme konusunda ikna edilemeyen Portekizli’nin transferinin gercekleşmemesi ihtimalini gozonunde bulundurarak daha az unlu ama takıma daha faydalı olması beklenen iki yabancıyla el sıkışacak. Adayların ilki teknik direktor Mustafa Denizli’nin ozel olarak istediği O.Lyon’un on liberosu Kim Kallstrom. İsvecli oyuncu ile anlaşma sağlanırsa gecen sezon beklentilerin cok uzağında kalan Fink gonderilecek. Ernst ile birlikte Kallstrom orta sahanın yukunu cekecek. Ernst’e oranla daha hucuma donuk bir oyuncu olan Kallstrom, duran toplarda da cok etkili. Yıldız oyuncu bu sezon 32 macta oynayıp ligi 4 gol, 7 asistle tamamladı. Beşiktaş’ın, kulubuyle 2012’ye kadar sozleşmesi bulunan Kallstrom’un bonservisi icin Lyon’u 4-6 milyon Euro civarından bir rakama ikna etmesi bekleniyor. İkinci isim ise Stuttgart’ta sağ kanatta oynayan Roberto Hilbert. Alman Milli Takımı’nda da gorev yapan 25 yaşındaki oyuncunun en buyuk ozelliği tam bir cizgi adamı olması ve iyi top taşıması. Sozleşmesi 30 Haziran’da biten Alman yıldıza bonservis odenmeme ihtimali de transfer ihtimalini daha da guclendiriyor. Bu sezon Bundesliga’da 12’si ilk 11, toplam 23 macta forma giyen Hilbert 2 gol atarken, 2 de asist yaptı. 6+4 BEKLENİYOR Ancak Beşiktaş bu transferleri gercekleştirebilmek icin Federasyon’dan 6+4 kararının cıkmasını bekliyor. Kadrosunda 11 yabancısı bulunan siyah-beyazlılar Tomas Zapotocny ve Gordon Schildenfeld ile yollarını kesin olarak ayırıyor . Yoneticiler Fink, Tello ve Ferrari’nin menajerlerine de haber gondererek bu oyunculara kulup bulmaları icin talimat verdi. - Vatan - kaynak vatan ben biraz tereddutteyim ama sizinde bu bilgileri gormeniz hakkınızdır diye duşundum... __________________