Quaresma , Quaresma , Quaresma .. Yeter..
Beşiktaş0 Mesaj
●51 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Quaresma , Quaresma , Quaresma .. Yeter..
-
12-10-2019, 10:23:53Kayıtlı ÜyeBir Quaresma tutturdu gidiyor herkes. Tamam, kabul .. Quaresma buyuk futbolcu.. yetenekli de .. Fakat her şeyi unutup Quaresma'ya takılmak yanlış. Yonetime sovup sayan bugun Yonetim taraftarı. Bir transfere mi bakardı yani durustluk ? Bu mudur ?? Yeter Yıldırım Demiroren diye gırtlaklarınızı yırtarken, bir Quaresma ile susturulacak mısınız ? Yoksa Menfaatci'ler gibi Quaresma transferi olup bittikten sonra tekrar sovup saymaya devam mı edeceksiniz. Tamam, kabul Quaresma'nın gelmesini bende cok istiyorum. Fakat gozunuze bu şekilde perde cekmelerine izin vermeyin. Tek sıkıntımız Quaresma mıdır yani ? Bu mudur ? Evet Yonetim işini iyi biliyor, helal olsun vallahi.. Elimizde şampiyonluk yok , Avrupa Kupalarına nasıl katıldık ? 4. lukle , Yani Turkiye'de Avrupa kupalarına gidebilen en son takım olarak.Hakikaten helal olsun yonetime .. Bu kadar kepazeliği nasıl kapatacağını cok iyi biliyor. Taraftar gecen sezon Tabata transferinden once bile istiyordu Quaresma'yı.. Attı Quaresma'yı onumuze.. Hepimiz uşuştuk leş kargaları gibi. Ne teknik direktorun, ne yonetimin, ne de futbolcuların durumu konuşluyor. Herhangi bir transfer haberi cıkıyor ortaya, Quaresma'dan daha cok iş yapabilecek bir oyuncu ile ilgili.. Yalan bile olsa herkesin, daha doğrusu coğunluğun ağzındaki laf şu .. " Şu Quaresma'yı alalımda ... " Evet , biran once gelsin bu Quaresma gelecekse, gelmeyecekse de bırakın peşini gitsin.. Alet Olmayın Bu oyunlara Bir kez daha soyluyorum.. Ben Beşiktaş Yonetimi'nde olsam ve Y.D. gibi bir insan olsaydım eğer , transfer doneminin ortalarına kadar Quaresma transferini bitirmezdim. Neden ? Kendi duşmanlarını, ona karşı gelenleri, ona karşı ayakta kalanları susturmanın en guzel yontemi budur cunku. Sadece gozunuzu acın.. Gozunuze cekilen perdeleri kaldırın.. İyi Forumlar Tarık Ceylan __________________