Alıntı:
1903radyo.com da yayınlanan Guvenc Dağustun ve Ulaş Kurugullu`nun sunduğu "Tutarsa Ekime Kadar" programına telefon bağlantısı ile bağlanan Beşiktaş Teknik Drektoru Mustafa Denizli carpıcı acıklamalar da bulundu. - TARAFTARIMIZ SANAT PROGRAMINDA BİR SANATCI İSTİYOR - Guvenc Dağustun`un Mustafa Denizli`ye Sanat konuşuyoruz fakat taraftarımız Quaresma transferi ile e-maillerimizi kitledi.Bu transfer icin ne duşunuyorsunuz? sorusuna; -QUARESMA`YI BEĞENİYOR VE İSTİYORUM `` Taraftarlarımız sanat programında bir sanatcıyı konuşmak istiyor.Bu konuda şuanda birşey diyemem.Fakat yarın (pazar) bir takım gelişmelerden sonra onemli gelişmeler olabilir.Tabiki istiyorum.Bazı şeylerimizi halledersek bu transferin takım uzerinde ki etkileri cok daha fazla olumlu olur.Oyuncu Porto macında bize karşı sergilediği futbol ile taraftarımızın uzerinde cok olumlu etki yaptı.Bu transfer gercekleşirse ogun ku performansı inşallah Beşiktaş`ta da sergileyecektir... - BASIN HADDİNİ BİLECEK- Sağlık sorunlarım olduğu yonunde cıkan haberler gerceği yansıtmıyor,bu haberler ile basın yurt dışında olan kızımı ve ailemide rahatsız ediyor.Sağlık konusunda eleştiri olmaz.Ya doğrudur ya da yanlıştır,herkes bu konuda haddini bilmeli,bugun İzmir-Ceşme `ye geldim ve tatilime başladım benim sağlık durumum gayet iyi ve yeni sezonda yine beşiktaş`ın başında olacağım... -FERRARİ İLE SORUNUM YOK- Beşiktaş Teknik Drektoru Denizli,medyada cıkan "Ferrari ile aralarında sorun var"haberlerinede tepki gostererek,"Ferrari bu sezon takımın en iyi performans sergileyen isimlerinden onunla aramda asla sorun olamaz,zaten benim teknik drektor olarak futbolcum ile sorunum olmaz"ifadelerini kullandı.. 1O NUMARAM DELGADO OLACAK Mustafa Denizli,yeni sezonda 10 numarasının Delgado olacağını belirterek,"Bu sezon o bolgedeki ihtiyacımızı Delgado ile kapatacağız onun yeteneklerine guveniyorum ve bu sezon başarılı olacağını duşunuyorum"dedi... TRANSFER`DE ROTA ALMANYA `Mustafa Denizli ayrıca "Yeni sezon icin bir kaleci ve iki oyuncu icin Almanya`da transfer calışmalarımızı surduruyoruz,bu oyuncular genc ve uzun sure faydalanabileceğimiz oyuncular olacak.Beşiktaş icin en iyisini yapmak adına yonetimimiz yoğun uğraş veriyor"taraftarımız merak etmesin ve yazılan bircok isme rağbet etmesin"şeklinde konuştu.. - VOLKAN ŞEN`İ BEĞENİYORUM - `` Bu sezon gostermiş olduğu performans ile Volkan Şen, cok dikkat ceken bir oyuncu oldu.Onun ile ilgili yonetime olumlu rapor verdim.Ama şu aşama da bekleyip gelişmeleri gormek lazım. Oyuncuyu kadromda gormek isterim.`` diyerek sozlerini tamamladı. - HABER1903 -
Guzel acıklamalar yapmış hoca... Transfer hakkındaki konuşmaları bence heyecan verici.. Quaresma ve V.Şen... __________________
Mustafa Denizli 1903Radyo'ya Konuştu! Sanatcı Geliyor! :)
Beşiktaş0 Mesaj
●48 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Mustafa Denizli 1903Radyo'ya Konuştu! Sanatcı Geliyor! :)