Ricardo Quaresma comemorou esta noite com o Inter a conquista da Liga dos Campeões. O extremo português não foi opcão na final, mas participou na caminhada até Madrid. No final, falou da festa e assumiu a saída do clube, para jogar mais. Mas não para Portugal. «A festa foi o que viram. No balneário entrámos felizes, mas mais calmos», contou Quaresma no final: «Agora vamos desfrutar e continuar a festa em Milão. Vamos agora para lá, espero que a noite seja de celebracão e amanhã dê para descansar. Estou feliz por vencer um título tão importante como este, que qualquer jogador sonha ganhar. Gostava de ter estado mais em campo, mas hei-de ter mais oportunidades.» A seguir, abordou o futuro. «Espero que se resolva rapidamente, o meu empresário sabe o que quero. Comigo ninguém falou mas também não precisam de falar, o meu empresário tata disso», afirmou Quaresma, rejeitando nomeadamente a hipótese de voltar ao Sporting: «Já disse que Portugal não quero. Não é bem não querer, é achar que posso continuar fora. Um dia se tiver de acabar em Portugal acabo.» «Já fiz o que tinha a fazer no Inter. Não vale a pena continuar. Tenho 26 anos e preciso de jogar», assume de resto Quaresma, para responder assim quando lhe foi mencionado o interesse do Besiktas: «Eu também queria muita coisa. Fico feliz pelo interesse, mas é com o meu empresário. «Espero que se resolva rapidamente, quero ir de férias descansado», concluiu, para deixar apenas mais uma frase, quando questionado sobre como se sente pela ausência do Mundial: «Se conseguir ver o Mundial vejo, se não conseguir paciência.» Maisfutebol.iol.pt Alıntı:
Ricardo Quaresma Inter ile Şampiyonlar Ligi kazanan bu gece kutladı. Portekizli kanat oyuncusu son secenek değildi, ama yolculuk Madrid katılmıştır. Sonunda, parti gibi konuştu ve kulup daha fazla oynamak icin cıkmak goturdu. Ama Portekiz icin. "Parti ne gordum. Biz soyunma odasında mutlu, girdi ama sakin, "Oruc sonunda şoyle dedi:" Şimdi zevk ve Milano Şimdi gidelim taraf tutmak, gece kutlama yarın ve dinlenmek icin onu vermek umutla bekliyoruz. Bu kadar onemli bir başlık kazanmak icin mutluyum, herhangi bir oyuncu ile ilgili kazanma hayalleri. Sevdim alanda daha olduğu, ama daha fazla fırsat olacak. " Aşağıdaki geleceğe hitap etti. "Umarım kısa surede kendini giderir, patron ne istediğimi biliyor. Kimse bana ama konuştum, o, "Sporting geri donme olasılığı ozellikle reddeden Oruc dedi benim yoneticisi tata konuşmak gerek," Ben Portekiz istemiyorum "dedi. Soylenecek cok fazla istemiyor ki devam edebilirsiniz bulmaktır. Ben sonunda eğer bir gun kadar Portekiz bitirme. " "Ne Inter yapmak zorunda kaldı. Bu devam değmez. Ben 26 am ve 'iyi zaman Beşiktaş faiz: "Ben de cok istedim bahsedilen cevap Oruc geri kalanını alır oynamak gerekir. Ben, ilgi icin teşekkur ederiz ama benim yoneticisi ile. "Umarım kısa surede kendini giderir, ben tatile dinlenmiş gitmek," sen eğer sen cant sabır dunya gorebiliyorsanız o, sadece bir cumle, nasıl Dunya yokluğunda hissediyor sordu: "ayrılmak sonucuna varılmıştır."
Biraz daha inandırıcı olmuştur umarım Kucuk bir not ceviri ceviri diyen arkadaşlarıma sadece şunu soylemek istiyorum Portekizcesi olan varsa cıksın adam gibi cevirsin ..
Ricardo Quaresma Inter ile Şampiyonlar Ligi kazanan bu gece kutladı. Portekizli kanat oyuncusu son secenek değildi, ama yolculuk Madrid katılmıştır. Sonunda, parti gibi konuştu ve kulup daha fazla oynamak icin cıkmak goturdu. Ama Portekiz icin. "Parti ne gordum. Biz soyunma odasında mutlu, girdi ama sakin, "Oruc sonunda şoyle dedi:" Şimdi zevk ve Milano Şimdi gidelim taraf tutmak, gece kutlama yarın ve dinlenmek icin onu vermek umutla bekliyoruz. Bu kadar onemli bir başlık kazanmak icin mutluyum, herhangi bir oyuncu ile ilgili kazanma hayalleri. Sevdim alanda daha olduğu, ama daha fazla fırsat olacak. " Aşağıdaki geleceğe hitap etti. "Umarım kısa surede kendini giderir, patron ne istediğimi biliyor. Kimse bana ama konuştum, o, "Sporting geri donme olasılığı ozellikle reddeden Oruc dedi benim yoneticisi tata konuşmak gerek," Ben Portekiz istemiyorum "dedi. Soylenecek cok fazla istemiyor ki devam edebilirsiniz bulmaktır. Ben sonunda eğer bir gun kadar Portekiz bitirme. " "Ne Inter yapmak zorunda kaldı. Bu devam değmez. Ben 26 am ve 'iyi zaman Beşiktaş faiz: "Ben de cok istedim bahsedilen cevap Oruc geri kalanını alır oynamak gerekir. Ben, ilgi icin teşekkur ederiz ama benim yoneticisi ile. "Umarım kısa surede kendini giderir, ben tatile dinlenmiş gitmek," sen eğer sen cant sabır dunya gorebiliyorsanız o, sadece bir cumle, nasıl Dunya yokluğunda hissediyor sordu: "ayrılmak sonucuna varılmıştır."
Biraz daha inandırıcı olmuştur umarım Kucuk bir not ceviri ceviri diyen arkadaşlarıma sadece şunu soylemek istiyorum Portekizcesi olan varsa cıksın adam gibi cevirsin ..
Quaresma'da sona doğru Beşiktaş, 1 numaralı transfer gundemi Ricardo Quaresma icin Inter'le 7 milyon Euro karşılığında anlaşmaya vardı. Portekizli yıldızla salı gunu sozleşme imzalanması bekleniyor. İlişkili fotoğrafları goster NTV Spor Guncelleme: 19:36 TSİ 23 Mayıs. 2010 Pazar Transferin ilk buyuk bombasını Beşiktaş patlatmak uzere... Yeni sezonda ozellikle yabancı kontenjanında yenilemeye gitmeyi hedefleyen siyah-beyazlılar, uzun suredir uğraş verdiği Ricardo Quaresma transferinde sona yaklaştı. Madrid'de Şampiyonlar Ligi Kupası'nı havaya kaldıran Inter yoneticileriyle bir araya gelen siyah-beyazlı yonetim, İtalyan kuluple her konuda el sıkıştı. Anlaşma gereğince Beşiktaş'ın Inter'e 7 milyon Euro vereceği oğrenilirken, Portekizli yıldız oyuncuyla yapılan goruşemede de ilerleme sağlandı. Quaresma'yla aradaki son puruzlerin giderilmesinin ardından salı gunu sozleşme imzalanması bekleniyor. Cristiano Ronaldo'yla birlikte Portekiz futbolunun en buyuk yıldızı olarak nitelendirilen 27 yaşındaki oyuncu, Porto'daki cıkışının ardından İtalya'da istediği cizgiyi yakalayamadı. Bu sezon Inter formasıyla 13 maca cıkan Quaresma, Portekiz'in 2010 Dunya Kupası kadrosuna alınmadı. YENİ HEDEF VOLKAN VE OZAN Beşiktaş, Quaresma transferi haricinde yurt icinde de iki onemli transfer icin girişimlerini hızlandırdı. Bursaspor'un şampiyonluğunda buyuk pay sahibi olan Volkan Şen ve Ozan İpek icin siyah-beyazlılar, Bursaspor'la pazarlıklarını surduruyor. Beşiktaş'ın iki genc oyuncuya karşılık Tello ve Tabata'yı kiralık, Zapotocny'yi bonservisiyle ve bunlara ek olarak 2 milyon Euro'luk teklifine yeşil-beyazlı kulup olumlu bakarken, bu konuda son kararı Ertuğrul Sağlam'ın vereceği belirtildi.