Beşiktaş yonetimi hafta sonu Sapanca'da kampa girecek. Başkan Fikret Orman, siyaset ve iş dunyasında sıklıkla gorulen, parti teşkilatı ve şirket yonetimi kamplarının bir benzerini spor alanında da uygulamaya geciriyor. Siyah beyazlı yonetim Beşiktaş tarihinde bir ilki gercekleştirerek hafta sonu iki gunluk kamp yapacak. Medical Park Antalyaspor macından sonra cumartesi sabahı Sapanca'da başlayacak kamp iki gun surecek. BUTUN YONETİM, ONDER OZEN VE UST DUZEY İDARECİLER KATILACAK Başkan Fikret Orman, Yonetim Kurulu Uyeleri, Sportif Direktor Onder Ozen ve kulup ust duzey idarecilerinin katılacağı bu kampta, goreve geldikten sonra gecen 8 ayın değerlendirmesi yapılacak. Onumuzdeki doneme ait planlamaların ve stratejilerin de konuşulacağı kampta yonetici ve idarecilerin eşleri ve aileleri olmayacak. SORUNLAR VE COZUMLER MASAYA YATIRILACAK Kulup bunyesinde bulunan butun birimlerin sorunlarının ve cozumlerinin masaya yatırılacağı ve değerlendirmelerin yapılacağı kamp pazar akşamına kadar surecek. Başkan Fikret Orman bu kamp uygulamasını yılda bir veya iki kez yapmayı duşunuyor. Kaynak; kartalbakışı __________________