Beşiktaş'ın Milli kalecisi Tolga Zengin Bahceşehir Okyanus Koleji'nin duzenlediği panelde oğrencilerin sorularını yanıtladı. Beşiktaş'ın Milli kalecisi Tolga Zengin Bahceşehir Okyanus Koleji'nin duzenlediği panelde oğrencilerin sorularını yanıtladı. "2010-2011 SEZONUNDA ŞAMPİYONLUK YAŞADIM" Şampiyon olmak istediklerini soyleyen Tolga Zengin Bir oğrencinin; "Daha once '2010-2011 sezonunda şampiyonluk yaşadım' demiştiniz. Bu konuda ne duşunuyorsunuz sorusu uzerine "2010-2011 sezonunda şampiyonluk yaşadığımı daha once soyledim"diye cevap verdi. Tolga Zengin'in panelde soylediklerinden satırbaşları şunlar: "İNŞALLAH BİZ ŞAMPİYON OLURUZ" "İnşallah biz şampiyon oluruz. O yolda ilerliyoruz, elimizden geleni yapıyoruz. Ben de Turkiye'yi Avrupa'da temsil etmek isterim. Ama Beşiktaş'la Avrupa'da basarı yakalamayı daha cok isterim. İngiltere'yi tercih ederdim..En unutamadığım mac; İnter-Trabzon ve Beşiktaş'ta oynadığım ilk mac; Beşiktaş-Trabzon. Calıştığım en iyi teknik direktorler; Şenol Guneş, Slaven Bilic, Halilodzic. Ulkemizde her mac ışık tutuluyor artık. İnsanlar buyuyor ama cocukluklarını icinden atamıyorlar. Sabri'nin maalesef biraz ti'ye alınma durumu var ama ben doğru bulmuyorum. Hem ulke futboluna, hem kendi takımına cok şey kattı " dedi. "CANIMIZ YANIYOR" Panelden sonra basın mensuplarına acıklamalarda bulunan Tolga Zengin Cakyur Rizespor macı icin Onder Ozen ve Bilic'in gerekeni soylediklerini belirterek "canımız yanıyor"diye konuştu. "ALLAH BUTUN ŞEHİTLERİMİZE RAHMET ETSİN GECMİŞİMİZİ UNUTMAYALIM" 18 Mart Canakkale Zaferi'nin onemine değinerek konuşmasına başlayan Tolga "Turk halkının temellerinin atıldığı boylesine ozel bir gunde Turkiye'nin geleceği cocuklarla birlikte olmak cok buyuk mutluluk verici. Seyit Onbaşı'nın onunde bu roportajı yapmak daha da guzel. Bu ulkenin nasıl ve ne zorluklarla kurulduğunu unutmamak lazım. Allah butun şehitlerimize rahmet etsin. Gecmişimizi unutmayalım" "CANIMIZ YANIYOR" Caykur Rizespor macı ve hakem hatalarına değinen Tolga "Canımız yanıyor.Bir yarış icindesin.Temsil ettiğiniz bir camia var. Ama biraz daha dikkatli olmamız lazım.Geri kalanını Onder hoca,hocamız,yoneticilerimiz soyluyorlar zaten"dedi. Başarılı kaleci son olarak şampiyonluk şanslarını 'Uc puanlık sistemde hic bir şey bitmiş değil.Biz yine cıkıp maclarımızı kazanmak icin oynayacağız .Ondan sonrasını bekleyip goreceğiz."cumleleriyle değerlendirdi. KAYNAK; KARAKARTAL
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Tolga; "Hatalardan canımız yanıyor!.."