Başkanımız Fikret Orman, Avcılar Beşiktaşlılar Derneği’nin duzenlediği 111. kuruluş yıldonumu etkinliğine katıldı. Kulubumuzun 111. kuruluş yıldonumu kapsamında Avcılar Beşiktaşlılar Derneği’nin duzenlediği organizasyona Başkanımız Fikret Orman, Taraftarlar, Dernekler ile Basketbol ve Kurek Şubelerinden Sorumlu Yonetim Kurulu Uyemiz Hakan Ozkose, Taraftarlar ve Dernekler Sorumlumuz Selcuk Kaynarkan ile Avcılar Beşiktaşlılar Derneği başkanı Selcuk Aydoğan, dernek uyeleri ve cok sayıda davetli katıldı. Gecede bir konuşma yapan Başkanımız Fikret Orman, şunları soyledi: “Hep birlikte coşkuyla 111. Yılımızı kutluyoruz. Bugun Beşiktaşımızın doğum gunudur, hepimize hayırlı uğurlu olsun. Avcılar Beşiktaşlılar Derneği başkanı Selcuk Aydoğan cok başarılı işler yapıyor, tebrik ediyorum kendisini. Bu derneğimizin calışmaları diğer derneklerimize ornek olmalıdır. 111. Yılımızda yapacak cok işimiz var. İnşallah stadımızı bitirip yeni sezona yuvamızda gireceğiz. Dernek uyelerimize lokal sozu vermiştim. Avrupa yakasındaki lokalimizi kısa sure icinde acacağız. Zor gunlerden geldik. Kotu gunleri birlikte aşıyoruz. Butun emeklerimiz Beşiktaşlılara feda olsun.” Etkinliğin sonunda Avcılar Beşiktaşlılar Derneği başkanı Selcuk Aydoğan, Başkanımız Fikret Orman’a plaket ve cicek takdim etti. Beşiktaş JK
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Beşiktaşlılara Feda Olsun