Başkanımız Fikret Orman, Lig TV’ye ozel acıklamalarda bulundu. Vodafone Arena’da Lig TV’den Şansal Buyuka ve Omer Guvenc’in sorularını yanıtlayan Başkanımız Fikret Orman şunları soyledi: "Her dakika trafik olan bir lokasyonda inşaat işi yapıyoruz. Stadımızın inşaatında gorevli emekci kardeşlerimizin konakladığı barınaklar neredeyse yolun ortasında duruyor. Bizim stadımız Beşiktaşlıların el emekleri alın terleriyle yapılıyor. Ben ve arkadaşlarımın cektiklerini dışarıdan bakanlar bilmezler. İnşallah Vodafone Arena tamamlandıktan sonra başaımıza gelenler hakkında bir kitap yazacağım. Şantiye her gun taraftarlarımızın gozetimi altında. Burada cok guzel maclar oynanacak. Turkiye’nin en onemli noktalarından birindeyiz. Beşiktaş’ın cıkışı bu stadın tamamlanmasıyla başlayacak. Onun icin 30 Ağustos’a yetiştirmeye calışıyoruz stadı. Bir yandan stat yapıyoru, bir yandan takımlarımıza başarı kazandırmak icin yatırım yapıyor, diğer bir taraftan da borc oduyoruz. Stadyum gelirimiz yok ama giderimiz var. Beşiktaşlılar icin mucadele ediyorum. 26 Mart 2012’de başkan secildiğimde gordum ki değil stadın izni muracatı bile yoktu." ‘Depreme Dayanıklı Bir Stadımız Olacak’ "Stadımızın 144 locası olacak. 81 tanesini sattık. Geri kalanları satmaya devam ediyoruz. Loca satın alan taraftarlarımız buranın temeline de bir harc koymuş oluyorlar. 41903 kişilik stadımızın her noktasından taraftarlarımız keyifle maclarını izleyecekler. Eski stadımızda 1.800 ton demir kullanılmış şimdi bizim yaptığımız statta 22.000 ton demir kullanıyoruz. Depreme karşı guvenli bir stat inşa ediyoruz. 400 arabalık bir otoparkı olacak. Stadımıza ulşaım cok kolay. Her yerden kısa zamanda stada ulaşmak ve geri donmek mumkun." ‘Avrupa’da Final Oynayacağız’ "Allah’ın izniyle Avrupa’da finali oynayacağız. Avrupa’daki rakiplerimizden bir eksiğimiz yok. Goreve geldiğimizde futbol takımının forma sponsorluğu 3.6 milyon dolar civarındaydı. Şimdi biz bu rakamı yeni sponsorluklarla cok yukarı cıkardık. Stadın yapımından sonra hemen bir de basketbol salonu yapmak istiyorum. Yonetim kurulundaki arkadaşlarıma teşekkur ediyorum. Cok uyumlu calışıyoruz. Ahmet Nur Cebi, benim abim. Onunla cok uyumlu calışıyoruz. Aramızı bozmaya calışıyorlar ama biz bunu yemiyoruz. Bizi tanıyan Beşiktaşlılar bize cok destek veriyor. Hatta diğer takım taraftarlarıyla da iyi ilişkilerim var. Hicbir statta kotu bir durumla karşılaşmadım." ‘Hakem Hataları Bizi Cok Uzuyor’ "Hakem hataları beni kahrediyor. Yatırım yapıp borclarımızı aşağı cekerken bir de kupa mucadelesi veriyoruz. Maclarımızda yapılan hakem hataları bizi derinden uzuyor. Yazıktır, gunahtır. Haksızlıkla karşılaştığımızda bağırmayalım diyoruz oyun sahada adilce oynansın istiyoruz. Haksızlıklara isyan ediyoruz." ‘Futbolcular Beşiktaş’ta Kalmak İcin Mucadele Etmeli’ "Rakiplerimizin de sozleşmeleri biten oyuncuları var ama bizim oyuncularımız kadar konuşulmuyor. Beşiktaş Turkiye’nin en guzide kulubudur. Oyuncu burada kalmak icin uğraş vermeli. Biz, Beşiktaş’ta kalmayı hak eden oyuncularla yola devam ederiz. Kimseyle Fenerbahce’ye Galatasaray’a gitmesin diye sozleşme uzatmayız." ‘Şampiyon Olmak İstiyoruz’ "Samet Aybaba, Beşiktaş’ta cok onemli işler yapmıştır. Bizimle cok uyumlu bir şekilde calışmıştır. Aybaba’ya ben git demedim. Beşiktaş’ta şampiyonluk dışında hicbir sıralama başarı değildir. Şampiyonluğa olan inancımız tamdır. Zoru başarıp şampiyon olmak istiyoruz."
BEŞİKTAŞ J.K.